Instagram hikayeleri açamıyorum 2019

media 1321

Son güncelleme 6 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Instagram uygulamasında hikayeler bölümü açılıyor ya da hikayeler çalışmıyor diye sorunla karşılaşanlar önerilen adımları denedikten sonra yorum bırakarak soru sorabilirsiniz.

Instagram sosyal medya uygulamasındaki hikaye bölümü yani stories kısmı, özelliği kullananlar içerisinde Snapchat’i yakalayacak seviyelere ulaştı. Son zamanlarda oldukça popüler olan bu uygulamanın özelliğiyle ufak tefek bazı sıkıntılar yaşayan bir takım kullanıcılar bulunuyor. Bazı çözüm önerileri ile İnternet ortamlarında kullanıcıların sorunları giderilmeye çalışılıyor. Uygulamada yaşadığınız sorunların üstesinden gelmek için aşağıda yazılan önerileri uygulayabilirsiniz.

teknik destek

İlk önce cihazı kapatıp açınız. Farklı bir internet bağlantısı ile deneyiniz. Sonra başka bir telefondan deneyiniz. Duruma göre aşağıdakileri uygularsınız.

Instagram hikayelerimi açamıyorum çözümü

Tablet ya da telefonunuzun tarih/saat ayarlarını kontrol etmeniz gerekiyor! Cihazınızda ki saat ve tarihi gözden geçirin. Saat ya da tarih yanlış ise bu tarz sorunlarla karşılaşmanız olasıdır. Kullandığınız cihazın ana Ayarlar sekmesinde ki uygulamayı açın. Saat ve tarih bölümüne tıklayın. “Otomatik saat dilimi” ya da“Otomatik tarih ve saat” seçenekleri karşınıza işaretli çıkarsa bu işaretleri kaldırın. Tarihi ve saati manuel yani elle kendiniz yanlış bir şekilde ayarlayın daha sonra ana ekran sekmesinde ki ikona tıklayın. Bu işlemden sonra saat ve tarih ayarlarına geri dönün daha sonra ilk ve ikinci cümlede yazılan ayarları tekrarlayın.

Instagram hikayeleri açamıyorum

Instagram verileri ve ön belleği temizleme

hikayeleri açamıyorum öneri – 2: Telefon veya bilgisayarınızın ana bölümdeki ayarlar uygulamasına giriş yapın. Uygulama yöneticisine ya da Uygulamalar sekmesine tıklayın. Buradaki seçenekler kullandığınız cihazlara göre değişiklik gösterebilir. Instagram sekmesinden Ön belleği temizle bölümüne geldikten sonra Verileri temizle seçeneğine tıklayın. Daha sonra instagram hesabınıza giriş yaparak hikaye işleminizi tekrar deneyin. İşlemleri gerçekleştirdikten sonra uygulamayı kapatıp tekrar açmanız yapılan değişikliklerin gözükmesini sağlamış olacak. Sorunlar için instagram iletişim formu doldurulabilir.


Kapatılan Instagram hesabını açma ve Facebook

Kapatılan Instagram hesabını açma ve Facebook

instagram daha az veri kullan özelliği

instagram daha az veri kullan özelliği
Son Güncelleme: 31.12.2018 20:40