Instagram hikayelere gizli bakma

media 1550

Instagram' da kişilerin hikayelerine gizli bakmak için Google chrome' da yer alan bir uzantı ile mümkün. Uygulama kişinin hikayesini gizli görmeyi sağlıyor ve hikayeleri indirebiliyorsunuz.

teknik destek

Instagram’da hikâye nedir ve nasıl kullanılıyor? Instagram uygulaması üzerinde hikayem özelliği bulunuyor ve profilde paylaşılan fotoğraf ya da videolardan farklı olarak, bu bölümde de yüklemeler yapılıyor. Ve görüntüleyen kişi sayısı ve profilleri de görülüyor.

Instagram gizli hikaye izleme nasıl yapılıyor? Instagram uygulamasının mevcut olan hikayem özelliği ile birlikte, hikaye paylaşmış olan tüm arkadaşlarınızın bu paylaşımlarını görüntüleme hakkınız bulunuyor. Ve bunun sonucunda da hikayede herhangi bir paylaşım yapan kullanıcı, bu paylaşımına da kimlerin baktığını görebiliyor. 

teknik destek

Instagram hikayelere gizli bakma

Instagram hikayelere gizli bakma

Hem hikayedeki gönderilere bakmak istiyor, hem de baktığınızı, bu paylaşım yapan kişini görmemesi için yapacağınız işlem hem çok kolay hem de çok pratik oluyor. Bunun için ise, telefonunuzdan story saver adlı uygulamayı indirdikten sonra, var olan instagram hesabına giriş yapmanız gerekiyor ve bunun sonrasında da, her kimin hikayesini, izlediğinizi belli etmeyecek şekilde izlemek istiyorsanız, bunu kolaylıkla yapabilme fırsatınız oluyor.

Bu uygulama nasıl rtkin oluyor? Uygulamanın indirilme işlemi tamamlandıktan ve gerekli giriş adresleriyle birlikte şifreleri de kullanarak giriş yaptıktan sonra, hikayesini gizli bir şekilde izlemek istediğiniz kişinin, instagram bölümünde bulunan arama kısmına gelerek o kişinin adınızı yazmanız gerekiyor. Bakmak istediğiniz kişinin profiline girdikten sonra paylaşmış olduğu hikayem gönderisini izleyebiliyor ve parmağınızı söz konusu olan hikaye üzerinde basılı tutmanız halinde görüldü olmadan izlemiş oluyor, tek bir tıklama ile de hikayeyi indirmiş oluyorsunuz.

Instagram hikayelere gizli bakma uygulamasının adı Chrome IG Story!


instagram daha az veri kullan özelliği

instagram daha az veri kullan özelliği

Instagram artık çevrimdışı kullanma güncellemesi

Instagram artık çevrimdışı kullanma güncellemesi

Instagram nedir nasıl kullanılır ne işe yarar

Instagram nedir nasıl kullanılır ne işe yarar