Instagram hesabını geçici kapatma dondurma

media 1196

Instagram hesabını dondurmak istiyorum yani geçici kapatmak istiyorum diye bir düşünceniz varsa hesabı tamamen kapatmak yerine dondurma daha mantıklı. Peki nasıl yapılır?

teknik destek

Instagram kullanıcılarında bazen şu şekilde bir destek talebi alıyorum Instagram hesabı geçici olarak kapat-neden (ara vermek istiyorum) adımlarını takip ederek hesabımı bir sürelik kapattım. Fakat şimdi açmak istiyorum kullanıcı adım ve şifremi doğru yazmama rağmen yanlış diyor. Şifremi sıfırlamak istediğimde de kullanıcı adım ve mail adresim inaktif uyarısını veriyor ne yapabilirim?

Bu gibi sorunlar için Instagram’ın verdiği cevap aşağıda yer almaktadır. Eğer ağla iletişime geçmek istiyorsanız aşağıda yer verdiğim başvuru adresinden sorunu yazarak destek isteyebilirsiniz.

teknik destek

Instagram iletişim içeriklerinin yer aldığı sayfamız için https://goo.gl/PPCiFC tıklatın

Geçici olarak instagram hesabının kullanıcı tarafından dondurulması hesabın belli süre sonra tamamen erişime kısıtlanabilir yada kapatılabilir.

Instagram, kullanıcıların aktif bir şekilde hesaplarını kullanmalarını ister. Hesabınızı açık tutabilmeniz için oturum açmanız fotoğraf paylaşmanız ve paylaşımlarda beğeni yorum yapılmasını bekler. Eğer kullanıcı Instagram hesabını kullanmıyorsa hesabın kapatılmasına neden olabilir.

Instagram geçici kapatma adresi

Androi ve iPhone telefondan Instagram geçici kapatmak için direk adresi buraya dokunun. Açılacak yerden nedeni seçip onaylayınız. Dikkat etmeniz gereken nokta bazı hesaplar çok uzun zaman kapalı kaldığında erişim yapılamayabiliyor. Bazı kullanıcılarda sık sık kapatığ açtıklarından hesap askıda kalabiliyor. Bunun için dondurulan hesabı açma veya kapatılan hesabı açma şeklinde Google’ den aratıp instagram iletişim formuna ulaşabilirsiniz.

Instagram hesap dondurma nasıl yapılır?

Mobil cep telefonu web tarayıcısından veya bilgisayardan Chrome / Safari gibi birinden instagram hesabına girip profildeki çarka yani ayarlara giriniz. “Profili düzenle” bu bölümde hesap bilgilerinizi göreceksiniz. En altta “Hesabımı geçici kapat” tıklayıp hesap kapatma nedenini ve şifrenizi yazıp onaylayınız.

Instagram hesabını geçici kapatma dondurma
Instagram hesabını geçici kapatma dondurma
Instagram geçici kapatma
Instagram geçici kapatma
Instagram hesabını dondurma
Instagram hesabını dondurma

Instagram hesap dondurmak için Instagram hesabını neden kapatmak istediğinizi seçmeniz gerekiyor. Seçeneklerde kaldırmak istediğiniz bir şeyi, gizlilik endişesi, fazla hesaptan dolayı, zaman aldığından, reklam ve diğer seçeneklerden birini seçip hesabı geçici olarak kapatınız.

Hesabı kapatmada gerekli adımlar

Instagram hesabınız açıkken profil üzerinden hesabı kapatmak yada dondurmak istiyorsanız aşağıdaki adımları uygulayarak çözüme ulaşabilirsiniz.

Bu seçenekler bazen instagram hesap sorunlarında çözüm için kullanılabiliyor.  Tercih edeceğiniz seçeneğe dikkat etmeniz önerilir. Yapacağınız yanlış bir işlemin geri dönüşü olmayabilir.

Not: Instagram hesabınızı kapattıktan sonra tekrar hesabınıza giriş yaparsanız hesabınız geri açılacaktır. Ama uzun süre hesabınıza giriş yapmazsanız hesabınız tamamen kapatılacaktır.

instagram hesap kapatmak,instagram hesabı dondurmak

Merhaba teknolojidestek,

Hesabını silmek yerine kapatabilirsin. Bu, sen tekrar giriş yaparak hesabını yeniden etkinleştirene dek hesabının gizli olacağı anlamına gelir.

Hesabını sadece haftada bir kapatabilirsin.

Hesabını neden kapatıyorsun?—Ara vermek istiyorum

Devam etmeniz için şifrenizi girmeniz istenilecek.

  • Bıraktığım bir yorumu silmek istiyorum
  • Bir kullanıcıyı takip etmeyi bırakmak istiyorum
  • Bir kullanıcının beni takip etmesini istemiyorum
  • Yüklediğim bir fotoğrafı silmek istiyorum
  • Kullanıcı adımı veya hesap bilgilerimi değiştirmek istiyorum

Instagram’ı kullanamayacak kadar meşgul olabileceğini anlıyoruz ve uygulamayı şu adımları izleyerek telefonundan kaldırmanı öneririz:

  1. Instagram uygulamasını bul.
  1. Uygulama simgesine dokun ve birkaç saniye basılı tut.
  1. Ekran titreşmeye başlayacaktır ve sonunda uygulama simgesinde bir “X” görünecektir.
  1. “X” simgesine dokun ve devam etmek isteyip istemediğin sorulduğunda “Sil” seçeneğini seç.
teknik destek

Bir yanıt yazın