Instagram hesabımda izinsiz paylaşımlar yapılıyor

media 2411

Son güncelleme 6 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Instagram hesabımda izinsiz paylaşımlar yapılıyor.Çalınan instagram hesabı nasıl geri alınır? Instagram hesabımda izinsiz paylaşımlar yapılıyor çözümü nedir? 2017

Birisi instagram hesabımda iznim olmadan içerikler paylaşıyor ne yapmalıyım? Instagram hesabım çalınmış olabilir. Çalınan instagram hesabı nasıl geri alınır? Çalınan instagram şifresini geri alma 2017. Instagram hesabımda izinsiz paylaşımlar yapılıyor çözümü nedir?

teknik destek

Instagram hesabınızda sizin yapmadığınız yorumlar ve içerikler paylaşılıyorsa hesabınıza virüs bulaşmış veya instagram hesabınız çalınmış olabilir. Instagram hesabınıza kayıtlı e-posta hesabına erişim yapabiliyor musunuz! kontrol ediniz.

Instagram şifresini değiştirdiniz mi? Cevap hayır ise acil şifre değiştirme postası gönderiniz. Virüs bulaşmışsa şüpheli gördüğünüz 3. şahıs uygulamaların instagram hesabı ile bağlantısını koparın. Bazı uygulamalar ve onay verdiğiniz paylaşımlar buna neden olabilir.

Instagram hesabımda izinsiz paylaşımlar yapılıyor

 

 

 

 

Instagram hesabımda izinsiz paylaşımlar yapılıyor ne yapmalıyım?

Tüm adımları denediniz ama sonuç olumsuz ise instagram ile iletişime geçmek için help.instagram.com/contact/740949042640030

Instagram güvenlik önerileri: Çok güçlü bir giriş şifresi belirleyiniz. En az sekiz rakam olsun. İçerisinde harf, noktalama ve sayı olsun. Örnek DiKdur24!&/ gibi. Microsoft önerilerinde 13 karakter her zaman daha güvenli görülür. Instagram’ da kullandığınız şifre kesinlikle başka hesaplarda kullanılmamalı. Belli aralıklarla şifrenizi değiştirebilirsiniz. Bazı şifreler gün içerisinde, bazıları haftalar ve bazılarının kırılması aylar sürebiliyor. Facebook hesabınız varsa Instagram hesabınızı Facebook hesabına bağlayınız. Instagram hesabınıza şifresini bildiğiniz güvenli bir doğrulanmış e-posta hesabı ekleyiniz. Ekli ise cep telefon numarası ekleyiniz. Instagram hesabınıza her yerden giriş yapmayınız. Giriş yaptığınız cihazın güvenirliğinden emin olunuz. Instagram’ a eklediğiniz Facebook hesabına ve e-posta hesabına giriş yaptığınızda telefon doğrulaması olsun.

Instagram müşteri hizmetleri Türkiye telefon numarası, Instagram şifremi unuttum ve Instagram hesabımı geçici olarak kapatmak istiyorum haberlerine baktınız mı?

Son Güncelleme: 31.12.2018 20:41