Instagram' da mavi tik almak için başvuru 2019

media 1172

Son güncelleme 4 hafta by Teknoloji Haber

teknik destek

Instagram uygulamasına mavi tik için başvuru seçeneği eklendi. Onaylı hesap almak için ne gibi şartlar var kısaca anlattığımız yazımızda mavi tik nasıl alınır ve başvuru adresi.

Instagram kısa süre önce onaylı hesap için bir değişime gidileceğini işaret etmişti. Sonrasında bu açıklamanın gereğini yaptı ve güncellemeye gitti. Artık mavi rozet dediğimiz onaylamış hesap için tüm kullanıcılara başvuru kanalını açtı.

teknik destek

Önceleri onaylı hesap için ilgili iletişim adresine girdiğinizde bu şekilde bir işlemin olmadığını instagram‘ ın uygun gördüğü hesaplar için kendisinin işlem yaptığı yazıyordu. Şartlarda ünlü olma, tanınan bir kişi olma ve bir markayı temsil etme gibi şartlar vardı. Yeni eklenen bir şartta göre hesabı onaylama geçiyor. 

Her mavi tik için başvuru yapamın hesabı onaylanmıyor! Başvuru adresinde yer alan bilgiye göre inceleme uygun görüldüğü takdirde olumlu dönüş yapılacak. Hesabın onaylanmama ihtimali de yer alan bilgide yinede instagram iletişim kanallarını açık tutmakta. 

Instagram mavi tik başvurusu

Instagram mavi tik nasıl alınır? Uygulamadan profilde yer alan üst kısımda üç çizgiye tıklayıp aşağıdaki ayarlara giriniz. Burada doğrulama talebi başlıklı bir seçenek göreceksiniz. İşte buraya girerek ilgili alanları dolduruğ başvurunuzu yapabilirsiniz. Başvuruda şirket veya marka içinse ilgili evraklar istenmekte. Bunun dışında kimlik ekran görüntüsünün eklenmesi isteniliyor. https://goo.gl/h9peci

Instagram' da mavi tik almak için başvuruInstagram onaylı hesap alma

Olurda başvuru ekranı açılmıyor veya gönder butonu pasif çalışmıyorsa ayarlardaki sorun bildirimi butonundan iletişime geçiniz.


Twitter mavi rozet kimler alabiliyor?

Twitter mavi rozet kimler alabiliyor?
Son Güncelleme: 31.12.2018 20:38