Instagram Boomerang Nedir Nasıl Kullanılır

media 2697

Son güncelleme 4 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Instagram Boomerang uygulaması ne işe yarıyor kullanım ayarları. Resimleri fotoğrafları nasıl video'ya dönüştürülür? Video oluşturma, paylaşma gönderme ve izleme nasıl yapılır?

Instagram Boomerang Nedir

Boomerang uygulaması, Instagram’ da  çekilen fotoğrafları kullanarak video haline döndürmeye sağlayan uygulamanın adı. Instagram Boomerang uygulamasını Android ve iOS iPhone cep telefonda ve tabletlerde video yükleme ve paylaşma sorunu hatası alanlar için destek hattını arayabilirler.

Instagram Boomerang videosu nasıl oluşturulur?

 

Boomerang uygulaması arka arkaya bir dizi fotoğraf çeker, ardından bunları hızlandırıp ileriye ve geriye doğru oynatarak döngü formatında bir Boomerang videosu oluşturur. Bir Boomerang videosu oluşturmak için:

 

  1. Ekranın alt kısmındaki daire simgesine dokunun. Telefonunuzun ön ve arka kameraları arasında geçiş yapmak için instagram, boomerang,boomerang nedir,boomerang apk indir,boomerang ios iphone,boomerang iphone kullanma,boomerang android telefonda kullanma,boomerang video nasıl instagram atılıyor,video instagram paylaşma simgesine dokunabilir veya parmağınızı ekranda kaydırabilirsiniz.
  2. Boomerang videonuzu Instagram veya Facebook’ta paylaşmak için instagram, boomerang,boomerang nedir,boomerang apk indir,boomerang ios iphone,boomerang iphone kullanma,boomerang android telefonda kullanma,boomerang video nasıl instagram atılıyor,video instagram paylaşma veya media 264simgesine dokunun ya da daha fazla seçenek için media 265 simgesine dokunun. Boomerang videoları telefonunuzun film rulosuna kaydedilir ve bazı cihazlarda otomatik olarak sabitlenir.
  3.  

Instagram Boomerang uygulaması ücretsiz mi kullanılıyor. Resimleri fotoğrafları nasıl video'ya dönüştürülür? Video oluşturma, paylaşma gönderme ve izleme nasıl yapılır?

Instagram Boomerang videoyu nasıl paylaşırım nasıl paylaşılır?

 

 

Bir Boomerang videosu oluşturduktan sonra, Instagram veya Facebook’ta paylaşmak için media 262veya media 264 simgesine dokunun ya da daha fazla seçenek için media 265 simgesine dokunun.

 

Boomerang videoları otomatik olarak telefonunuzun film rulosuna kaydedilir. Ayrıca, videoyu doğrudan cihazınızdan yükleyerek videonuzu diğer sitelerde paylaşabilirsiniz.

 

Boomerang’ı kullanmak için bir Instagram hesabına ihtiyacım var mı?

 

 

 

Hayır. Boomerang’ı kullanmak için bir Instagram hesabına ihtiyacınız yoktur. Uygulamayı indirdikten hemen sonra kullanmaya başlayabilirsiniz.

 

Boomerang videonuzu Instagram’da paylaşmayı tercih ederseniz, videonuzu paylaşmadan önce filtreler uygulayabilir ve yaratıcı araçları kullanabilirsiniz.

 

Instagram Boomerang videolarını nereden izlenir?

 

Boomerang videoları otomatik olarak telefonunuza kaydedilir. Oluşturduğunuz Boomerang videolarını izlemek için telefonunuzun film rulosuna gidin.

 

Telefonumun ön kamerasından arka kamerasına nasıl geçerim?
 

 

Telefonunuzun ön ve arka kameraları arasında geçiş yapmak için media 261 simgesine dokunabilir veya parmağınızı ekranda kaydırabilirsiniz.

 

Sesli bir Boomerang videosu oluşturabilir miyim: Hayır. Şu anda sesli Boomerang videoları oluşturamazsınız.
Son Güncelleme: 04.03.2017 01:56