Google 2 Adımlı Doğrulama Sorunu ve Kapatmak

media 3355

Google 2 Adımlı Doğrulama hatası alıyorum nasıl kapatılır? Google iki Aşamalı adımlı doğrulama nedir? Telefon numaram kapandı. Telefona telefonuma kod gelmiyor çözümü.

teknik destek

Google 2 adımlı doğrulama sorunu ile ilgili yardım isteyenler genelde şu şekilde yardım isterler. Gmail hesabımda 2 adımlı doğrulamayı aktif ettim kurdum. Cep telefon numaramı kapattım ya da artık erişemiyorum e-posta şifremi girdikten sonra telefona kod gönderiyordu şimdi bu kodu girmeden Gmail hesabıma ulaşamıyorum ne yapmalıyım çözümü nedir?

Google ile iletişime geçmek için buradaki bağlantıyı kullanın. www.google.com/accounts/recovery/?ard=AHwGkRkt52xavs_nW-mojW33zRLIccB3c1VDCIM44JJanMYN26bF2SZaLOZEZsPlHfiOA4jMRnmFTw6DwItMS8YgeYRlv3WyumTantxbJpUJaEgCDyNqxPtBDJMB999WBpdquPsajrZM7Q1p1sbT13AwsymXhPhUhcLdA9007bfovAyBk-lseGir-UL4hkFHaZs_pNTCY_ZqP_eIZm_hdC5MLlpFaKdlxWgS5llJiW07oIE6Hxewy58 ” Oturum açma ile ilgili sorun mu yaşıyorsunuz? ” Başlıklı bölümde yer alan oturum açarken başka sorunlar yaşıyorum seçeneğini seçip devamı tıkladığınızda sizden sorun yaşadığınız mail adresini isteyecektir. Eğer farklı güvenlik seçenekleri belirttiyseniz sorununuz çözülebilir.

teknik destek

Google 2 Adımlı Doğrulama Sorunu

Şifremi bilmiyorum / Kullanıcı adımı bilmiyorum / Oturum açarken başka sorunlar yaşıyorum
İlgili seçeneği seçtikten sonra ekrana gelen ” 2 adımlı doğrulama ile ilgili sorun yaşıyorum ” seçeneği ile devam ediyorsunuz. Yine ekrana seçenekler gelecek bunlardan ” Telefonumu kaybettim veya erişemiyorum ” seçeneği ile devam ediyorsunuz.
Google 2 Adımlı Doğrulama Sorunu ve Kapatmak

Google 2 Adımlı Doğrulama Kapatmak

Son seçenekle devam ettiğinizde şu şekilde başlayan bir öneri ekrana gelecek. Kodları kısa mesajla veya telefon çağrısıyla hâlâ alamıyorsanız, hesabınıza girebilmeniz için başka pek çok yöntem bulunur. Bu öncelikle 2 adımlı doğrulamayı ayarlarken bir yedek telefon ayarlayıp ayarlamadığınıza, yedek kodlarınızı kaydedip etmediğinize veya her ikisine birden bağlıdır.
Eğer hala sorun devam ediyorsa eski numaranızı geri alabiliyorsanız aldıktan 72 saat sonra kod telefona gelecektir. Yinede bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Google Gmail hesabınıza ulaşabiliyor ve Google 2 adımlı doğrulamayı kapatmak istiyorsanız aşağıdaki adımları yapmanız yeterli.
  • Google doğrulamayı kapatmak için myaccount.google.com tıkladığınızda açılan bölümden hesap bilgilerinizi girip “Oturum açma ve güvenlik” bölümünde yer alan, 2 Adımlı Doğrulama seçeneğini seçip istenen bilgileri girdikten sonra 2 Adımlı Doğrulama‘yı kapat yazısını tıklayabilirsiniz.
Son Güncelleme: 21.03.2017 00:29
teknik destek

Bir yanıt yazın