DIGIFIRSAT nedir

media 1134

Son güncelleme 4 hafta by Teknoloji Haber

teknik destek

DIGIFIRSAT başlıklı bir sms aldınız mı? Nedir bu digi fırsat? Digiturk yeni sezona özel kampanya mesajları geliyor. Dizi, çocuk, spor ve film kanalları izleme 3 ay bedava 02162565415

Bu 0216 256 54 15′ den sizede Digi fırsat başlıklı bir kampanya mesajı geldi mi? Bazı kategorilerde yayınları 3 ay ücretsiz izlemek için arayın şeklinde SMS’ ler gönderilmekte. Acaba dolandırıcılık yöntemlerinden biri mi diyen çoktur diye düşünüyorum.

teknik destek

Mesaj Digiturk’ ten mi geliyor diyenler için hayır bu anlaşmalı firmalardan gelen pazarlama mesajları. İlgili numarayı aradığınızda abone merkezi veya digifırsat olarak karşılayabiliyorlar. Yani aradığınız yer Digiturk değil.

Yapılan işlem yasal mı? Digiturk ve Dsmart gibi çok sayıda şirket bu tarz firmalarla anlaşma yaparak satıştan komisyon verirler. Bir nevi taşaron diyebiliriz. Yasal işlem yapıyorlar ama attıkları mesaj ne kadar yasal orasına bakmak gerekiyor. Artık izinsiz sms veya mail gönderilmesi yasak.

DIGIFIRSAT nedir

Digiturk kampanya mesajı 

Bu tarz yerlerden gelen mesajlardan emin olmak için ilgili numarayı arayıp sonra temsil ettikleri şirketi aramakta fayda var. Digiturk’ ü arayıp teyit etmenizi öneririz. Ama bu tarz yerler bazen kurallarıyla işlem yapmayabiliyor. Örnek kampanya detaylarını tam söylemeyebiliyor.

Son Güncelleme: 19.10.2018 02:27