Bitcoin işlem saati alım satım saatleri

media 1528

Son güncelleme 6 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Bitcoin, dünya genelinde en çok işlem hacmine sahip olan bir nevi borsa. Peki Bitcoin telefon numarası ve hangi saatlerde işlem yapılabiliyor ve cumartesi pazar açık mı? İşlem yapılabiliyor mu?

Bitcoin, son yılların en büyük kazanç alanı oldu. Özellikle 2017 yılı büyük sıçrayışlara sahne oldu. Tahmini 2018 yılında özellike altcoin’ lerde büyük başarı elde edilebilecek.

teknik destek

Bitcoin, tehlikeli mi? Batarmıyım? Evet her işte kaybetme olasılığı var. Bitcoin’ de ise hızlı çıkışlar gibi hızlı inişlerde görülmekte. Bir günde %200 değer kazanan para birimleri de oluyor. Tam tersine de olanda. Ama önemli olan doğru alana oynama. Alınan altcoin’ lerin sağlam olmasına dikkat etmek lazım. Alınan yer şirket mi? Firma mı? Yoksa bir ekip mi? iyi analiz etmek lazım. Aynı zamanda balon olan para birimlerinden de uzak durmak lazım. %200 – %300 kazandırabiliyor. Ama daha sonra olumsuz haber ya da alımın devamı gelmeyince hızlı düşüşler başlayabiliyor.

Bitcoin, caiz mi? Bitcoin helal mi haram mı? Diyanetin yakın zamanda yaptığı açıklamaya göre caiz değil. Nedeni bir devletin ya da devletlerin para birimi değil. Kontrol merkezi yok. Her hangi bir sorunda geri dönüşü olmayabiliyor. Aynı zamanda sanal olduğundan uygun görülmüyor. www.teknolojihaber.net

Bitcoin müşteri hizmetleri ya da Bitcoin destek hattı var mı? Telefon numarası var mı? Bu şekilde bir desteği bulunmuyor. İşlem yaptığınız siteden destek talebi açılarak geri dönüşü bekliyorsunuz. Genelde yurtdışı siteleri pek geri dönüş yapmıyor. Nadirde olsa bazı siteler 1-3 güne geri dönüş yapıyor. Dünya genelinde en çok tercih edilen sitelerden biri ise 1 hafta da geri dönüş yaptı. Ama Türk sitelerş hızlı geri dönüş yapıyor. Nedeni de yurtdışı siteleri gibi aşırı yoğunlukların olmaması.

Bitcoin işlem saati alım satım saatleri

Bitcoin işlem saatleri

Bitcoin, 7 gün 24 saat işlem yapılma imkanına sahip. Cumartesi ve Pazar günleri de alım satım yapılabiliyor. Ama para yatırma gibi işlemlerde malum bankalar kapalı olduğundan olmuyor. Ama hesabınız da para varsa işlem yaptığınız banka firma / sitenin tercih ettiği bankalardan biriyse sorun yok hafta sonu da havale yapılabildiğinden alım satıma devam edebiliyorsunuz. Yurtdışı sitelerinde genelinde kredi kartı geçmekte. Bu da bir alternatif.


Bitcoin iletişim numarası Bitcoin müşteri hizmetleri

Bitcoin iletişim numarası Bitcoin müşteri hizmetleri
Son Güncelleme: 17.12.2017 14:37