Akıllı saat arama başarısız internete bağlanmıyor

media 124

Sim kartlı akıllı saat internete bağlanmıyor sorunu yaşayanların genel sorunu servisin açık olmaması. Ayarlar genel otomatik geliyor ve olmayanlar manuel yapabilir.

teknik destek

Akıllı saatte internete bağlanırken arama başarısız yazıyor ve WhatsApp uygulamasını açınca da aynısı yazmakta. Google Chrome’ dan da bağlanmıyor ise büyük ihtimal internet servisi açık değil. 

Yazıda hem bağlantı için yapılandırma seçeneklerinden bahsedeceğiz hemde açmanız için ne gibi işlemleri yapmanız gerektiğinden söz edeceğiz.

teknik destek
  • Turkcell kullananlar internet yazıp 2222′ e mesaj atabilir.
  • Türk Telekom içinde ayar 5555
  • Bimcell ise internet acik 5555 denenebilir. Sonrasında internet onay yazarak aynı numaraya gönderiniz.

Hala problem yaşayanların operatörünü aramalarını öneririz. Hizmetin açılmasını temsilci kanalıyla yapınız.

Uyarı: Erişim açıldığında eğer paketiniz yoksa ücretlendirme söz konusu olacak. Yeni hat alanlara bazılarında 30 gün ücretsiz internet ve dakika verilmekte.

Akıllı saat internet ayarlarında sorun varsa operatörün ilgili resmi sitesinde bulacaksınız. Fatura ödenmediğinde veya TL olmadığında mevcut paket hakkınızı da kullanamayabilirsiniz.

Geçici hat sorunlarında çağrı merkezinden hat resetlemesi yapılabiliyor. Ne yaparsanız yapın internete bağlanılmıyorsa o zaman sim kartı bir telefona takıp test ediniz. Yazılımdan kaynaklı olduğunu düşünenler fabrika ayarına döndürebilirler.

Akıllı saat arama başarısız internete bağlanmıyor

Son Güncelleme: 21.01.2021 18:59