Android YouTube Music müzik indirme iPhone

media 985

YouTube Music servisi Türkiye’ ye geldi. YouTube yakın bir yılda müzik uygulaması YouTube Music’ i bazı ülkelerde hizmete açmıştı. Yaygınlaşması kademeli olan bu servis şimdide Türkiye’ de kullanıma açıldı.

teknik destek

Bir kaç gün önce duyurulan Türkiye kararı bir iki hafta sonrayı işaret ediyordu. Ama çok kısa sürede kullanıcıların hizmetine sunuldu. 

YouTube Music iPhone için App Store ve YouTube Music Android içinde Google Play mağaza uygulamasından indirebilirsiniz.

teknik destek

Video klip ve online müzik indirme alanında önemli rakipleri olan YouTube, uygulamasını geliştirmek için sürekli çalışmalar yapıyor. Geniş müzik arşivi ile güncel video klipleri bulabileceğiniz bu servis içerisinde birde müzik indirme seçeneği yer alıyor.

İlegal müzik indirme yerine YouTube Music Premium ile müzik indirip virüs tehlikesi olmadan ve yasal kullanım imkanına sahip olabilirsiniz. İstediğiniz zaman arşivde indirilen müziği veya video kliplere bakabilirsiniz.

YouTube Music Premium müzik indirme

YouTube Music Premium nedir? Premium reklamsız ve istediğiniz müzikleri ister video halinde isterseniz ses olarak telefona indirebiliyorsunuz. İsteyen ilk üyelik hizmetini 3 ay ücretsiz olarak kullanabiliyor. Süre dolduktan sonra otomatik ücretlendirme yapılıyor. İsteyen daha sonra ödeme planını silip otomatik ücretlendirmeyi durdurabilir. Ya da 3 ayın dolmasına yakın Premium üyelik iptali yapılabilir.

Android, iPhone ve diğer sistemler resmi mağaza uygulamalarından servis uygulamasını indirebilirler. Ücretsiz müzik indirme sadece Premium üyelikte bulunmakta.

YouTube Music müzik nasıl indirilir?

Ücretsiz müzik indirme hizmeti için 3 ay ücretsiz “YouTube Music Premium” hesabını aktif hale getirin. Telefona bir ödeme seçeneği eklenmesi gerekiyor. Apple için ve Android için kredi kartı gibi bir ödeme yöntemi belirlenmesi gerekiyor.

Aylık üyelik ücreti 17,99 TL. İsteyen YouTube dahil 21,99′ dan yararlanabilir.

  • İndirmek istediğiniz klibe girin
  • Parça isminin yanında üç noktaya dokun
  • İndir seçeneği ekrana geldi ise dokunun
  • Video indir altında “Yüksek 720p / Orta 360p / Yalnızca ses” her hangi birini seçip indirmeye başlayın
YouTube Music Premium müzik indirme
Android YouTube Music müzik indirme iPhone
YouTube Music müzik nasıl indirilir
Android Music müzik iPhone
teknik destek

Bir yanıt yazın