Site icon Teknoloji Haber

iCloud kalan süre hesaplanıyor da kalıyor

media 256

iPhone' da iCloud kalan süre hesaplanıyor yazısında dakikalarca veya saatlerce kaldığı oluyor. Bu iPad ve bazı telefonlarda daha çok görülüyor diyebiliriz.

teknik destek

iPhone yedek alırken “Kalan süre hesaplanıyor” yazısı geliyor ve bu şekilde kalıyor sorunuyla karşılaşanların sayısı çok diyebiliriz. iCloud yedekleme sırasında “Kalan süre hesaplanıyor” sorunu için kesin olmayan ama iş gören önerilerimiz olacak. Bazen indirmeyi sürdür şeklinde duraklatıldı hatası çıkabiliyor. Bunun içinde aynı önerilerin denenmesini vurgulamaktayız.

Bunun çıkmasında genel sebepler:

teknik destek

Şeklinde nedenler diyebiliriz. Burada yapacağınız işlemlerde tarih faktörünü unutmayınız. Yanlış ise sorun çıkarması mümkün olabiliyor.

Duruma göre alternatif yedekleme yazılımlarıyla işlem yapılabilir. Bunun temelinde Apple sunucularına bağlanmaması ve telefonun yazılımdan kaynaklı problem oluşması diyebiliriz. Genelde iPhone 5, 5s, iPhone 6 / s ve iPhone 7 gibi cihazlarda çıkmakta.

Tüm denemeler çözüm sunmadı ise iTunes ve Syncios ile yedeği bilgisayara alıp sonra telefonun fabrika ayarlarına döndürülmesiyle sorunun ortadan kalkacağını düşünüyoruz.

iCloud kalan süre hesaplanıyor da kalıyor

Son Güncelleme: 11.08.2020 18:04
teknik destek
Exit mobile version