iPhone zil sesi yapma yöntemi

media 1116

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

iPhone zil sesi yapma programı ile kolay yoldan müzikleri zil sesi yapabilirsiniz. Nasıl yapılır aşağıdaki yöntemle ve online m4r zil yapma çok basit olacak.

iPhone kullanıcıları, belirlenen zil seslerinden sıkıldıklarında zil seslerini değiştirmek isterler. Fakat iOS sistemi buna kolay bir şekilde izin vermeyecektir. Bu özelliğin kullanılması genel olarak ücretli seçeneklerden oluşuyor. Zil sesleri ücretli olduğu ve portföyün kısıtlı olmasından dolayı, eğlenceli bir zil sesi kullanımı gerçekleştirilemiyor. Kullanıcılar da iPhone cihazları üzerinden zil sesini değiştirerek, istedikleri müziği kullanmak için gerekli yöntemleri arıyor.

teknik destek

iPhone zil sesini değiştirmek için yapılacaklar

iPhone zil sesi yapma: Öncelikle iOS aygıtın bir bilgisayara bağlanması ve iTunes programının açılması gerekir. Parçalar seçeneğine girilince bilgi ver kısmına tıklamak gerekir. Şarkının ne zaman başlayıp bitmesinin seçileceği de, bu sekme içerisinde gerçekleştirilecektir. AAC uzantısı, kitaplıkta seçilecek müziklerin görünmesini sağlayacaktır. Değiştirilen uzantının ardından ‘Finder’de göster’ seçeneğinin üzerine tıklamak ve şarkıyı masaüstüne almak gerekecektir. Uzantının ise .m4r olarak değiştirilmesine ihtiyaç duyulur. Bu işlemin sonrasında iTunes üzerinden açılacak ses tonları ögesine, değiştirilen şarkı sürükleyip atılacaktır. iPhone simgesi üzerinden ses seçilir ve zil sesi olarak kullanılma süreci başlatılır.

iTools yazılımıyla isterseniz müzikleri iPhone zil sesi formatı yani m4r olarak çevirebilir ve istersenizde çevirilen müzikleri telefona aktarabilirsiniz. Tabi daha kolay yöntem ise online zil sesi çeviri yapan web siteleri… 

iPhone zil sesi yapma yöntemi

iPhone zil sesi yapma programı

iTools uygulaması sayesinde, istenilen şarkılar zil sesine çevrilir ve rahatlıkla 40 saniye sürecek bir zil sesi olarak kullanılabilir. Bunun için ring maker seçeneğinden sonra, müziğin from PC bölümüne alınması gerekir. Ekleme sonrasında PC’ye kaydedilen şarkı, artık iPhone cihazında zil sesi olarak kullanılacaktır. Bunun dışında internette dolaşan ve cihazın garantisini bozacak yöntemlerden uzak durmak gerekir.  

iPhone zil sesi yapma işlemi için iTools kullanım videosuna YouTube’ dan ulaşabilirsiniz.

Son Güncelleme: 28.11.2018 17:46