YouTube para kazanma nasıl oluyor?

media 1235

Son güncelleme 6 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Youtube üzerinden para nasıl kazanılır? Bu yazımızda çok detaylı olarak girmedik. Yüzeysel olarak para kazanma yöntemini açıkladık. Konu hakkında çok sayıda videolu anlatımlar bulunuyor.

Son yılların favori para kazanma yöntemlerinden biri olan Youtube üzerinden nasıl para kazanılıyor? İlk olarak gmail hesabınız olması gerekli ve ardından youtube’a giriş yaparak kanal açıyorsunuz. Kanalı ismi, kanal fotoğrafı ve kapak fotoğrafı ayarlarını yaptıktan sonra Google Adsense’ye başvuru yapmanız gerekiyor.

teknik destek

Youtube para kazanma: Google Adsense hesabı başvurunuz büyük ölçüde kabul edilecektir. Ardından youtube kanal ayarlarından, Google Adsense ile hesabı ilişkilendirin. Düzenli video atarak para kazanmaya başlamadan önce verilen şartları yerine getirin.

YouTube para kazanma nasıl oluyor?

YouTube para kazanma ve Google Adsense

Youtube nasıl para kazanlılır? Bu şartlar kanalın son 12 ay içerisinde 4.000 saat izlenme alması ve 1.000 aboneye sahip olması şartlarıdır. Bu şartları yerine getirdikten sonra kanalınız onay sürecine girecektir. Onay süreci 1 hafta ile 1 ay arası kadar sürmektedir. Kanalınız onaylanırsa yüklediğiniz ve yükleyeceğiniz videolardan para kazanmaya başlayacaksınız.

Youtube para çekme: Youtube para kazanmanız aktif olduktan sonra ilk 20 TL bakiyeye ulaşmanız ile birlikte Google Adsense’ye giriş yaparak adına açtığınız kişinin adresini, telefon numarasını ve yaşadığı yeri eklemeniz gerekli. 20 TL bakiyeden sonra adresinize gönderilen mektuptaki kodu Google Adsense’ye giriniz. Kodu girdikten sonra banka hesabı ayarları açılacaktır. Yine kişinin adına kayıtlı olan IBAN, İsim soyisim ve banka adını ekleyin. Size 3 gün içinde deneme amaçlı küçük bir miktar para gönderilecek. Bunun amacı ödeme kişiye ulaşıyor mu test etmektir. Gelen ücrete bakarak Google Adsense’ye ne kadar gönderildiğini bildirin. Artık youtube para kazanma ve Google Adsense işlemi tamamlanmıştır.


YouTube resim içinde resim modu nedir

YouTube resim içinde resim modu nedir
Son Güncelleme: 19.07.2018 02:15