YouTube arama geçmişine bakma

media 1529

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Ünlü video uygulamasında arama geçmişine nasıl bakabileceğinizi ve geçmiş izlemelerinizi nasıl silebileceğinizi bu haberimizde sizlerle paylaşacağız.

Youtube sisteminde yaptığınız aramalara kolaylıkla bakabileceğiniz bir yönetimi sizlerle paylaşacağız. Youtube sitesinde izleme geçmişine kolaylıkla bakabilirsiniz. Geçmişinize bakarken izleme geçmişinizi, arama geçmişinizi ve yorumlar geçmişinize ayrı ayrı filitleyerek bakabilirsiniz.

teknik destek

Burada sizlere anlatacağımız  yöntemi her türlü platformda kullanabilirsiniz. Bilgisayarda, telefonda veya tablette aynı yöntem geçerlidir. Ayrıca işletim sistemi de ayrıt etmeden bu yöntemi kullanabilirsiniz. 

YouTube arama geçmişini görme

Yotube izleme geçmişini kullanarak son izlediğiniz videolara ulaşabilirsiniz. Ayrıca Youtube’de sizlere bu geçmişi göz önünde bulundurarak önerilerde bulunmaktadır. Bundan dolayı izleme geçmişinizi silerek veya durdurarak kontrol altın alabilirsiniz. Eğer izleme geçmişini duraklatırsanız geçmişte izlediğiniz hiç bir videonun kaydı alınmayarak sizlere sunulan yeni videolarda kullanılamamaktadır. Tekrardan geçmişinizin kayıt altına alınmasını istiyorsanız geçmişinize ait duraklatmayı kaldırabilirsiniz. 

Peki Yotubede geçmiş bilgilere nasıl ulaşabiliriz ?

  • Bunun için ilk olarak Youtubeye giriş yapınız.
  • Geçmiş bölümüne girebilmek için ise sol ekranda yer alan seçenekler kısmına tıklayarak Geçmiş yazısına tıklayınız. Eğer ulaşamazsanız www.youtube.com/feed/history adresinden direkt olarak geçmiş ekranına ulaşabilirsiniz.

Youtube arama geçmişini görme

  • Gelen ekrandan geçmiş türünü seçerek hangi geçmişe bakmak istediğinizi seçebilirsiniz.

Youtube arama geçmişine bakma

  • Ayrıca bakmak istediğiniz geçmişi silmek içinde menünün altında yer alan seçenekleri kullanabilirisiniz.

Telefonda Youtube videoları neden açılmıyor Android iPhone

Telefonda Youtube videoları neden açılmıyor Android iPhone

Çocuklar için YouTube Kids Uygulaması Nedir Nasıl Kullanılır

Çocuklar için YouTube Kids Uygulaması Nedir Nasıl Kullanılır
Son Güncelleme: 16.12.2017 20:05