Yandex Hesabımın Kullanıcı Adını Unuttum Ne Yapmalıyım

media 3451

Son güncelleme 4 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Yandex' de unutulan hesap kullanıcı adı nasıl bulunur? Yandex adını unuttum ne yapmalıyım, Unutulan hesap adını öğrenme çözümü nedir?

Yandex kullanıcı adımı unutursam, ne yapmalıyım ?

Yandex, parolayı sıfırlama için “Kullanıcı adı ya da e-mail” alanının altında ipucu seçeneği var. Uzun süre kullandığınız bilgisayardan hesabınıza giriş yapmadıysanız ipucu seçeneği yardımcı olabilir.

teknik destek

Kullanıcı adınız latince harflerden ve rakamlardan oluşabilir, harflerin boyutlarının bir önemi yoktur (yani erdem2015 adları aynı sayılır). Kullanıcı adı noktalar ve kısa çizgiler içerebilir, örnek mustafa.erdem ya da mustafa-erdem nokta ve kısa çizgiler eş olarak görülür yani her iki şekilde aynıdır. Tek bir rakamdan oluşan harfsiz kullanıcı ismi oluşturulamaz.

Kullanıcı adını hatırlayamazsanız, erişimi yenileme işlemine geçmeyi deneyebilirsiniz. Buraya başarıyla geçemezseniz size ”Hizmet Desteği” bölümüne başvurmanız önerilecektir. Önerilen anketteki alanların tümünü kesinlikle doldurun. Kullanıcı adınızı bulmayı garanti edemeyiz, ancak Yandex’e kayıt olurken formdaki tüm ayrıntıları gerçek bilgi kullanarak doldurduysanız kullanıcı adınızı bulabilme şansımız bulunmaktadır.

Yandex kullanıcı adını bulamadıysanız Yandex ile iletişime geçmek için contact2.yandex.com.tr/mail/

Yandex Hesabımın Kullanıcı Adını Unuttum Ne Yapmalıyım


Yandex iletişim adresleri

Yandex iletişim adresleri
Son Güncelleme: 22.03.2017 23:28