Xperia XZ Premium yeni güncelleme yayınlandı

media 1686

Sony firmasının son telefonu Xperia XZ Premium için yeni güncelleme yayınlandı. Yeni güncelleme ile hangi yenilikler geldiğini bu haberimizde yayınlayacağız.

teknik destek

Sony son telefon modeli Xperia XZ Premium‘da yaşanan sorunlara çözüm olabilecek son  güncellemesini yayınladı. Aşağıdaki başlığımız altında bu güncellemeye ait detayları bulabilirsiniz.

Sony firması bu yıl başlarında tanıtımını gerçekleştirdiği Xperia XZ Premium modeli ile mobil sektörde ses getirmişti. Telefonda yer alan üst düzey donanım özellikleri ile şirketin bu zaman kadar çıkardığı telefonlar içerisinde en çok ses getiren modeli olmuştu. Sony markası ve üst düzey donanım bir araya gelince kullanıcılar bu telefonu tercih etmeye başladılar.

teknik destek

Xperia XZ Premium yeni güncelleme yayınlandı

Bu model ile ilgili bir çok test internet dünyasında yayınlandı. bu testlerden biride uzun kullanım testiydi. Bu test sonucu ve kullanıcıların geri bildirimini dikkate alan Sony firması telefonda var olduğunu düşündüğü sorunlara çözüm olacak yeni bir güncellemnin dağıtımını yapmaya başladı.

Birlikte bu yeni güncellemenin detaylarına bakmaya başlayalım;

45.0.A.7.137 yapım numarası ile cihazlara yüklenecek olan güncelleme bir çok güvenlik açığını kapattığı gibi bazı yazılımsal sorunlara da çözüm getirmiş oldu. 

Xperia XZ Premium yeni güncelleme yayınlandı

Ayrıca bu yeni güncelleme ile telefon performansının da arttığını söyleyebiliriz. Xperia XZ Premium’da yaşanan Wi-Fi sorunlarına bu telefon modeli ile çözüm üretilmiş oldu. Ayarıca Sony firmasının Android One güncellemesini ne zaman alacağı ise daha netleşmedi.

Xperia XZ Premium telefon modeline gelen bu güncellemenin boyutu 115 MB’dir. Ayrıca bu güncellemeyi yapmak için Ayarlar > Cihaz Hakkında > Yazılım Güncelleme adımlarını takip ediniz.

Son Güncelleme: 16.09.2017 10:52