iPhone 8' de Skype uygulaması çalışmıyor

media 116

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

iPhone 8 modellerinde görüntülü görüşme uygulaması Skype çalışmıyor. Peki Skype uygulaması iPhone 8 ve iPhone 8 Plus modelinde neden çalışmıyor? Neden Apple ile anlaşamadılar.

iPhone 8 modelinin satışı yapılmaya başlanıldı. Fakat iPhone 8 modelini veya iPhone 8 Plus modelini alan kullanıcalar bir süpriz ile karşılaştılar. Bu modelleri alan kullanıcılar görüntülü görüşme uygulaması Skype’nin çalışmadığını bildirdiler. Peki iPhone 8 modellerinde Microsoft tarafından geliştirilen Skype uygulaması ne zaman çalışacak.

teknik destek

Cep telefon sektöründe akıllı telefonların gelişmesi ile birlikte görüntülü görüşme uygulamalarının da popülerliği arttı. Bu uygulamalar içerisinde ise en çok kullanılanı Microsoft tarafından geliştirilen Skypedir. Apple firması son amiral gemisini dünyanın bazı bölgelerinde satışa sundu. Bu yeni telefonu alan bazı kullanıcılar bazı mobil uygulamaların çalışmadığını söylediler. Bu çalışmayan uygulamalardan biride Skypedir.

iPhone 8 Skype uygulaması çalışmıyor

iPhone 8' de Skype uygulaması çalışmıyor

Gelen şikayetleri dikkatlice incelediğimizde internet üzerinden görüntülü olarak iletişim kuran uygulamalardan bir olan Skype’nin düzgün bir şekilde çalışmadığıdır. Skype uygulamasının son sürümünü telefonlarına yükleyen kullanıcılar ilginç bir hata ile uygulamanın sürekli olarak telefonlarda çöktüğünü ifade ettiler.

Fakat bu tarz bir sorunun iPhone 8 modellerinde yaşandığı bilgisinin üretici firma tarafından bilenerek çözüm için çalışmalarında başlaması sevindirici bir durum. Üretici firma Microsoft yakın bir tarihte yeni, bir güncelleme ile bu sorunu çözüme kavuşturacaklarını  söyledi. Bu haber ile birlikte iPhone 8 kullanıcıları rahata kavuşmuş oldu. İlgili firmanın mühendislerinin geliştirdikleri sürümün şuan test aşamasında olduğu bildirildi.

Şimdilik iPhone 8 kullanıcıları Skype uygulamasını kullanabilmek için biraz beklemeleri gerekmektedir.

Son yer alan habere göre Skype ile Apple’ nin anlaşamadığı yönünde!


iPhone X ekranında özel yanık önleme sistemi

iPhone X ekranında özel yanık önleme sistemi

iOS 11 nasıl yüklenir iPhone 5s, iPhone 6 ve iPhone 7

iOS 11 nasıl yüklenir iPhone 5s, iPhone 6 ve iPhone 7

Apple şikayet için müşteri hizmetleri arayanlar

Apple şikayet için müşteri hizmetleri arayanlar
Son Güncelleme: 26.09.2017 12:14