WhatsApp sohbeti sil ve sohbeti temizle nedir ne demek

media 813

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

WhatsApp sohbeti sil nedir veya sohbeti temizle nedir veya ne demek diye merak edenler için resimli anlatım ile arasındaki farkı göstermek istedik.

WhatsApp sohbeti sil ve sohbet temizle ile aralarında ne gibi bir fark olduğunu açıklamak için sıralamayı iyi takip ediniz. Bazıları yanlışlıkla kişiyi silme veya her şeyi silme ile karıştırabiliyor.

teknik destek

Bu iki seçenekte kişiyle yapılan tüm sohbeti ve görsel paylaşımı silere. Fotoğrafları, videoları ve mesajları…

Sohbet sil kişiyle yapılan mesajlaşmayı siler ama sohbetler ekranından kişiyi kaldırmak. Ama temizle ile hem içerik silme hem de sekmeden kısayolunu kaldırır.

WhatsApp sohbeti temizle

Sohbeti temizle seçeneği nedir diyenler için içeriği silme ama kişiyi sohbetler ekranında kalmasını sağlayan seçenek. Aynı durum grup sohbeti temizle içinde geçerli.

  • Kişinin üstüne gelerek sola kaydırın 
  • Sohbeti temizleye dokunun
  • Tüm mesajları sil’ e dokunun

WhatsApp sohbeti sil

Bu seçenekle kişiyle yapılan mesajlaşma ve görsel paylaşım silinir. Yine kaydırma işlemiyle ve istenirse yukarıdaki düzenle seçeneği kullanılarak sil işlemi yapılabilir.

Bu işlemlerde kişinin kaldırılması gibi bir durum bulunmuyor. Kişi silinmiyor sadece içeriği siliniyor. Eğer yanlışlıkla mesajları silerseniz geri almak için WhatsApp yedeği daha önce alınmışsa geri yükleyin. Yoksa WhatsApp silinen mesajları geri getirme yazısına bakın.

WhatsApp sohbeti sil ve sohbeti temizle nedir ne demekWhatsApp sohbeti temizleWhatsApp sohbeti silWhatsApp sohbeti sil ne demek

WhatsApp sohbeti sil ve temizleme ne demek yazımıza eklemek istediğiniz bir şey var mı?