WhatsApp Spam Reklam Mesajı

media 3747

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

WhatsApp' da görülen spam mesajlar gün geçtikçe iyice yayılmakta. Bunlardan bazıları reklam virüsü olarak adlandırılmakta. Peki WhatsApp' ta istemediğiniz reklamlar için ne yapılmalı?

WhatsApp hesaplarına Spam reklam mesajı bulaştı. WhatsApp kullanıcılarından reklam mesajlarından şikayetler gelmeye başladı. Reklam Spam sorunu çözümü var mı? Engellenebiliyor mu?

teknik destek

WhatsApp büyümesi ile büyük sorunlarda çıkmaya başladı. ABD, Hindistan ve Avrupa bazı yerlerde WhatsApp kullanıcılarının mesaj kutularına giden Spam reklam mesajları düşmeye başladı. Gönderilen mesajlar, spam sms mesajlarına benzer yatırım e-ticaret spam içeriğine sahiptir.

WhatsApp spam mesaj paketleri Hindistan’da 80 krş fiyatla satılmaya başlandı. Bu satışlara başvuranlardan ciddi bir kayıt bilgisi almadan işlem yapıldığı yayınlanan bilgilerde yer almaktadır. Spam sorunu şuan Türkiye’de henüz görülmezken WhatsApp tarafından her hangi bir güvenlik önlemi alınmazsa kısa sürede Türkiye’de de başlayabilir.

Unutmadan cep telefonunuzda kullandığınız virüs uygulamasının kapsamını incelemeniz önerilir. Bazı virüsler Whatsapp hesabınıza ulaşarak ekran görüntüsü alabiliyor.

WhatsApp spam reklamlara dikkat!

WhatsApp Spam Reklam Mesajı,WhatsApp Reklam Sorunu

Son Güncelleme: 20.04.2017 19:04