WhatsApp Windows Sürümü Hazırlığı

media 2495

Son güncelleme 10 ay by Teknoloji Haber

teknik destek

WhatsApp Windows 7, Windows 8.1 ve Windows 10 sürümü güncelleme ve indirmeye açılacak mı? WhatsApp görüntülü konuşma güncellemesi.

WhatsApp Windows sürümü ne zaman yayınlanacak? 

teknik destek

WABetaInfo Twitter hesabında sızdırılan ekran görüntülerinde WhatsApp, Windows ve Mac için uygulama çıkarma hazırlığında.  WhatsApp, Windows ve Mac bilgisayar için uygulama geliştiriyor. Dünyada en çok kullanılan uygulamalar arasında üst sıralarda olan WhatsApp, bilgisayar sürümlerini de çıkaracak. Şuan hali hazırda bilgisayarlarda kullanılan WhatsApp Web sistemi artık uygulama ile daha kullanışlı olacak.

WhatsApp bilgisayar sürümü cep telefondan izin yetkisi verildikten sonra mı yoksa cep telefondan bağımsız mı çalışacak ilerleyen zamanlarda belli olacak. Peki WhatsApp kullanıcıları daha önemli bir yeniliği beklemekteyken hala WhatsApp neden çok’ da önemli olmayan bazı yenilikleri yayınlıyor. Tabi bu önemsiz dediğim WhatsApp Windows sürümü değil! WhatsApp görüntülü arama özelliği.  Whatsapp uygulaması nedir ve ne işe yarar ve Whatsapp nedir nasıl görüntülü konuşma yapılır haberimize baktınız mı?

WhatsApp Windows sürümü hazırlığı

WhatsApp Windows sürümü hazırlığı

Son Güncelleme: 30.04.2017 01:57