WhatsApp hesabı tamamen ne zaman silinir?

media 1343

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Whatsapp hesabını sildikten ne kadar sonra tamamen kapatılır? Whatsapp uygulaması üzerinden hesap kapatma işlemini yapmadıysanız ve hattını kapandıysa ya da telefon numarası kapatıldı ise çözümü e-posta ile iletişim.

Whatsapp ücretsiz olmakla birlikte zengin içeriği ve pratik yapısı ile insanlar tarafından fazlasıyla beğenilen bir haberleşme programıdır. Mesajlaşma, video paylaşımı, grup faaliyetleri, durum paylaşma gibi bir çok ihtiyaca cevap vermektedir. Bu özelliklerden yararlanabilmek için hesap açmak ve internet erişiminin olduğu bir alanda bulunmak yeterlidir.

teknik destek

Whatsapp hesabı nasıl açılır? Whatsapp ilk yıl ücretsiz, daha sonra ise çok az miktarlarda ödeme talep ederek hizmet verir. Üye olmak ve hesap oluşturabilmek için öncelikle programı telefonunuza indirmeniz gerekir. Ardından isim detaylarınızı yazarak bir profil resmi belirler ve telefonunuza gelen doğrulama mesajıyla ana ekrana yönlendirilirsiniz. Bu ekranda isminiz ve kendinizle alakalı bir şeyler yazabileceğiniz alanlar bulunur. Sadece yazı yazma özelliği değil, durum güncellemeleri ve video içeriklerini de 24 saatlik süre ile istediğiniz kişilerin görmesine de olanak sağlarsınız.

WhatsApp hesabı tamamen ne zaman silinir?

Whatsapp hesabı nasıl silinir?

Whatsapp hesabını tamamen silme: Whatsapp hesabınızı silmek istediğinizde sağ üst köşeden hesap ayarlarınıza girmeniz ve onay vermeniz yeterli olacaktır. Bazı kişiler ise hesabıyla birlikte profilinin de tamamen silinmesini isteyebilir. Bu durumda profilinizin üzerine dokunarak profilimi sil seçeneğini seçer ve hesabınızdan sonra profilinizin de silinmesini sağlayabilirsiniz. Zaten hesabınızı sildikten kısa bir süre sonra Whatsapp hesabınızdaki profil detaylarınızı otomatik olarak belirsiz bir hale getirmektedir. Siz istemezseniz de sadece kullanıcı adınızın kaldığı bir profiliniz saklanacaktır.

Whatsapp hesabını kalıcı silme: Whatsapp hesabımı silmeden numaram kapandı çözümü. Bu durumlarda ya numarayı tekrar açtırmanız veya Whatsapp iletişim e-posta adresine mail atmanız gerekiyor. İletişim adresleri resmi web sitesinde.


WhatsApp toplu mesaj gönderme 2019

WhatsApp toplu mesaj gönderme 2019

WhatsApp kişinin güvenlik kodu değişti ne demek

WhatsApp kişinin güvenlik kodu değişti ne demek

WhatsApp database klasörü nedir

WhatsApp database klasörü nedir
Son Güncelleme: 31.12.2018 21:07