WhatsApp gruptan nasıl çıkılır

media 1614

Son güncelleme 6 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Whatsapp uygulamasında kurulan gruplarda bulunan sohbet geçmişinizi nasıl temizleyebileceğinizi veya oluşturduğunuz gruplarını nasıl silebilir ve gruptan çıkma nasıl yapılır?

Whatsapp uygulaması şuan dünya üzerinde en çok kullanılan mesajlaşma uygulamasıdır. Bu uygulamada iki kişi birbirleri ile konuşabildiği gibi bir arkadaş grubu veya ortak noktaları olan insanların kurduğu gruplar şeklinde de sohbet edilebilmektedir. Bu haberimizde ikinci kısımda var olan grup sohbet geçmişini nasıl temizleyebileceğinizi veya oluşturduğunuz grubu tamamen nasıl silebileceğinizi sizlerle paylaşacağız .

teknik destek

Whatsapp grup sohbetlerinde yaptığınız yazışmaları sohbet ekranında silme imkanı sahipsiniz. Fakat Whatsapp listenizden bir grubu tamamen silebilmeniz grup üyeliğinden çıkmadığınız müddetçe mümkün görünmemektedir. Yani tek arkadaşınızla sohbetinizi tek bir dokunuşla silebildiğiniz gibi grubunuzu tek bir dokunuşla silemezsiniz. Grup üyeliğinden çıktıktan sonra rahatlıkla grubu silebilirsiniz. Bu yöntem Whatsapp’ın almış olduğu bir yöntemdir. Grupta yaptığınız sohbetinizin kaybolmaması için veya yalnışlıkla yapılan bazı eylemlerin önüne geçebilmek için aldığı bir önlemdir. Fakat bu işlem sizlere çokda karışık gelmesinden birazdan anlattığımızda aslında bu işlemin ne kadar kolay olduğunu göreceksiniz. Aşağıda sizlere anlatmış olduğumuz yazılı ve görsel adımları takip ettiğinizde sorunsuz bir şekilde gruplarınızı silebilirsiniz

Whatsapp gruptan çıkma

Grup içerisinde yaptığınız konuşmaları silebilmek için mesajlarınızın üzerine tıklayarak tek tek silebildiğiniz gibi hepsini de sohbeti temizle seçeneğinden silebilirsiniz. Grup içerisine girip sağ üst tarafta yer lan üç noktaya tıkladığınızda aşağıdaki ekran karşınıza gelecektir. Bu ekranda karşınıza gelen Sohbeti Temizle seçeneğine tıkladığınızda gruptaki bütün sohbet geçmişiniz silinecektir. Bu ekran aşağıdaki resimde sizlere gösterilmiştir.

Whatsapp gruptan çıkma

Kaldırmak istediğiniz grup adının üzerine parmağınız basılı tutunuz. Daha sonra karşınıza gelen seçenekten Gruptan Çık yazısına tıklayınız.

Whatsapp gruptan nasıl çıkılır

Bu işlemden sonra karşınıza aşağıdaki ekran gelecektir. Bu ekrandan gerçekten gruptan çıkmak isteyip istemediğiniz sizlere soracaktır. İstiyorsanız Çık yazısına tıklayınız.

Whatsapp gruptan ayrılma

Son olarak ise ayrıldığınız uyarısını aldığınızda çöp kutusuna tıklayarak grubu silebilirsiniz.

Whatsapp gruptan gitme

Son Güncelleme: 24.10.2017 01:07