WhatsApp gece modu özelliği var mı ?

media 1852

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

WhatsApp uygulaması yeni bir özellik ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni gelen bilgilere göre WhatsApp gece modu özelliğini kullanıcılarına sunacak.

WhatsApp uygulaması ülkemizde ve dünyada en çok kullanılan mesajlaşma uygulamasıdır. Facebook firmasının bünyesinde hizmet veren WhatsApp milyonlarca kullanıcısı olan bir uygulamadır. WhatsApp yeni ve dikkat çeken bir özellik ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

teknik destek

WhatsApp uygulaması kullanıcılarının karşısına yeni özelliklerle çıkmaya devam ediyor. Bu hafta gelen bilgilere göre WhatsApp’ta yer alan yeni özellik çok konuşulacağa benziyor. Mesajlaşma uygulamları içerisinde zirvede olan uygulamanın son özelliği kullanıcılarının dikkatini çekecek gibi duruyor.

WhatsApp gece modu özelliği var mı?

WhatsApp gece modu özelliği var mı?

2014 yılı içerinde sosyal medya devi Facebook tarafından 21 milyar dolara satın alınan WhatsApp mesajlaşma uygulamasının şuan 1.2 milyar kullanıcısı bulunmaktadır. Bu sayı her geçen günde artmaktadır.

Facebook bünyesinde yer alan mesajlaşma uygulaması WhatsApp’a yeni özellikler ekleyerek kullanımını daha eğlenceli hale getirmeye hazırlanıyor. Bu özelliklerden biride yakında eklenecek olan Gece Modu’dur.

WhatsApp uygulamasında yer alacak olan Gece Modu özelliği ile kullanıcılar farklı bir deneyim yaşayacak. Peki WhatsApp’ta yer alacak olan Gece Modu özelliği nedir?

Gelen bilgilerde yer alan detaylara göre WhatsApp uygulamasında yer alacak olan gece modu özelliğinin gece karanlığında kullanıcılarının gözünü alan beyaz renkleri tersine çevirecek bir özellik olacağı beklenilmektedir. Fakat farklı bir gece modu deneyimini WhatsApp kullanıcılarına yaşatacak gibi duruyor. 

WhatsApp Gece Modu, gece ortamında çekmiş olduğunuz fotoğrafların daha net çıkmasını sağlayacak. Ayrıca WhatsApp gece modu özelliğini görüntülü görüşmelerinizde de kullanabileceksiniz. Gece karanlığında karşı tarafa görüntünüz daha net gidecek. Modu açma dan önce kıyaslayabilirsiniz.

WhatsApp bu özelliğini şuan iOS kullanıcılarına sunacak fakat çok kısa bir zaman sonra android kullanıcıları da bu özelliği kullanmaya başlayacak. 

WhatsApp uygulamasına gelecek olan bu özellik ile artık gece karanlığında arkadaşlarınız ile rahatlıkla görüşebileceksiniz.


Whatsapp hata kodu 11 ne demek yükleme başarısız çözümü

Whatsapp hata kodu 11 ne demek yükleme başarısız çözümü
Son Güncelleme: 05.07.2017 00:31