Android WhatsApp 11.561 Sesli Arama APK indir

media 393

Son güncelleme 9 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Android WhatsApp Sesli Arama indir, Sesli Arama Nasıl Yapılır, Sesli Görüşme, Sesli Konuşma Android Sesli Arama Uygulaması

WhatsApp 11.561 ile Android cep telefonlarından sesli arama özelliği yayınlandı. Sesli konuşma uygulaması APK dosyasını indirip sesli görüşme yapabilirsiniz.

WhatsApp 11.561 sürümü ile sesli arama özelliği artık kullanılabilecek. Sesli konuşmak için, görüşme yapacağınız kişi’de sesli arama için yeni WhatsApp sürümünü yüklü olması gerekiyor. Ama hemen görüşme yapamıyorsunuz önce davetiye sistemi olduğu için, sizi davet hakkı olan birinin WhatsApp uygulamasından sesli olarak araması gerekiyor.

teknik destek

Facebook, WhatsApp aldığından itibaren geliştirip daha iyi yerlere getirmek için çalışmalarına devam etti. Evet çoğumuzun neden sesli arama özelliği yok dediği durum için neredeyse 1 yıldır sürekli ha çıktı ha çıkacak dediğimiz sesli görüşme nihayet çıktı. WhatsApp sesli arama uygulamasını

Sesli arama özelliğini kullanabilmek için, iki cihazda da karşılıklı olarak en yeni WhatsApp sürümünü kullanması gerekiyor.

WhatsApp Android telefonlar için sesli arama özelliğini kullanmanızı sağlayan uygulamayı yani son sürümü APK dosyasını resmi sitesinden indirebilirsiniz.  Herkes için WhatsApp 2.12.19 sesli arama özelliği resmi sitesinde yayınlandı.

Android WhatsApp 11.561 Sesli Arama APK indir

Son Güncelleme: 24.03.2017 18:43