Web Sitesini Mobil Uyumlu Hale Getirme Nasıl Yapılır

media 2411

Son güncelleme 9 saat by Teknoloji Haber

teknik destek

Web Sitesini Mobil Uyumlu Hale Getirme Nasıl Yapılır

Web Sitesini Mobil Uyumlu Hale Getirme Nasıl Yapılır,wordpress mobil uyumlu site nasıl yapılır,mobil görünüm eklentisi indir,Joomla, Drupal, Blogger, vBulletin, Tumblr,Google Sites mobil uyumlu yapma

Wordpress, Joomla, Drupal, Blogger, vBulletin, Tumblr, DataLife Engine, Magento, Prestashop, Bitrix ve Google Sites
WordPress alt yapısını kullanan siteler için mobil uyumlu yapma: WPtouch eklentisi ile web sitenizde uğraşmadan otomatik mobil uyumlu hale çevirebilirsiniz. otomatik WordPress web sitesi mobil ziyaretçiler için basit ve zarif bir cep tema sağlayan WordPress için bir mobil eklenti.

teknik destek

yönetim paneli görünümü birçok açıdan özelleştirmek, ve bir teslim sağlar hızlıdeğiştirmeden, cep ziyaretçilere sitenizin, kullanıcı dostu ve şık sürümü tek bir kod biraz normal masaüstü teması (veya etkileyen).

Tema da ziyaretçilerin mobil WordPress web sitesi ve web sitenizin düzenli tema tema arasında geçiş yapmak için yeteneğini de içerir.

Blogger alt yapısını kullanan siteler için mobil uyumlu yapma: Özelleştirmeler Özel mobil şablonu seçilerek (Şablon > Mobil şablonu seç) yapılır; böylece orijinal şablon özelleştirmeleri mobile uyarlanır.

Joomla alt yapısını kullanan siteler için mobil uyumlu yapma: Joomla web siteleri için mobile detector ve mobil destekli tema kullanabilirsiniz.

Diğer hazır alt yapı kullanılan sitelerde aynı şekilde eklenti yada mobil uyumlu tema değiştirme seçeneği ile uyumlu hale dönüştürülebilir.

Son Güncelleme: 11.05.2015 15:51