watchOS 3.2.2 güncellemesi yayınlandı

media 2008

Son güncelleme 7 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Apple firması uzun bir aradan sonra watchOS için test aşamasını bitirerek watchOS 3.2.2 güncellemesini yayınladı. WatchOS 3.2.2 güncellemesi ile gelen yenilikler bu haberimizde…

Apple  firması watchOS işletim sistemi için uzun bir test aşamasından sonra kararlı bir sürüm yayınladı. watchOS işletim sistemi Apple tarafından üretilen Apple Watch saatlerinde kullanılmaktadır. watchOS güncellemesinde gelen yenilikler nelerdir ?

teknik destek

Apple firmasının çıkarmış olduğu işletim sistemleri her zaman farklı tasarıma sahip olmaktadır. Akıllı telefondan tutun tabletlerde kullanılan iOS işletim sitemlerinin kendine özgü bir yapısı bulunmaktadır. Şirketin bu cihazlarla koordinalı kullandırdığı bir donanımı olan Apple Watch için yazmış olduğu watchOS işletim sistemi içinde bu görüşümüzü söyleyebiliriz.

watchOS 3.2.2 güncellemesi

watchOS 3.2.2 güncellemesi yayınlandı

Apple ara sürüm olan watchOS 3.2’yi uzunca bir süredir test aşamasında kullandırmaktadır. Firma watchOS 3.2 işletim sisteminin test aşamasını bitirerek ilk kararlı sürümünü yayınladı. watchOS 3.2.2 final sürümünün güncellemesini Apple wach cihazlarınızda yapabilirsiniz.

Apple bu final sürümünü yayınlamadan uzunca bir test aşamasında tutmasının nedeni bu ara sürümde oluşabilecek sorunları kararlı sürümü yayınlamadan çözmekti. Firma bu sorunları çözmüş olacak ki ilk stabil sürümünü yayınladı

Peki bu gelen final sürümünde ne gibi yenilikler bulunmaktadır ? watchOS 3.2.2 sürümünün en önemli yeniliği tiyatro modunun eklenmesidir. Bu özelliğin yanında daha önce watchOS işletim sisteminde oluşan hatalar düzeltilmiş olduğu görünmektedir. Ayıca yine gelen bu güncelleme ile performans iyileştirilmesi yapıldığı görülüyor.

Apple firması bu yen,i watchOS 3.2 sürümü toplamda dört ayrı beta sürüm ile test etti. Yeni gelen bu güncelleme tiyatro modu dışında çokda önemli özellikler eklendiğini söyleyemeyiz. Gelen watchOS güncellemesi her iki Apple Watch modeli için de yayınlandı.

Gelen bu yazılım güncellemesini iPhone cihazlarınız üzerinden yapabilirsiniz. iOS 10 işletim sistemine sahip iPhone telefonlarınız üzerinden Apple Watch uygulaması üzerinden genel – yazılım güncellemesi kısmından yükleyebilirsiniz. Yalnız bu yazılım yükseltmesini yapabilmeniz için her iki cihazınızın da şarj seviyenin yüksek olduğuna dikkat ediniz.

Son Güncelleme: 12.06.2017 12:13