Moto C ve Moto C Plus görüntü videosu yayınlandı 

media 2112

Moto C ve Moto C Plus telefon modellerine ait tasarım görüntüleri internette ortaya çıktı. Moto C ve Moto C Plus modellerinde motorola firması nasıl bir tasarım kullanacak ?

teknik destek

Motorola ismi çokda yabacı değildir. İlk mobil sektöründe telefonlar sunan firmalardan biridir. Firmanın daha önceki telefon modellerinde kullanmış olduğu tecrübesini yeni akıllı telefonlarda kullanarak bu sektörde yer almaya çalışmaktadır. Firma yeni akıllı telefonlarının tasarımlarını bitirerek kısa sürede piyasa sürmeye çalışmaktadır.

Motorlanın piyasaya çıkarmaya düşündüğü Moto C ve Moto C Plus telefon modelleri ile ilgili yeni tasarım görüntüleri yayınlandı. Bu iki model hakkında daha önce netleşen bir bilgi hiç yayınlanmadı diyebiliriz. İşte bu iki model ile ilgili ilk bilgiler? Android Police ve OnLeaks ikilisi yeni motorola telefonlar ile ilgili 360 derecelik rende görüntülerini internette yayınladı.

teknik destek

Moto C ve Moto C Plus telefonlarla ilgili videolar yayınlandı

Moto C ve Moto C Plus görüntü videosu yayınlandı 

Motorolanın piyasaya çıkaracağı Moto C ve Moto C Plus modelleri ile ilgili bir kaç farklı tasarım resimleri internette forum sitelerinde yer almıştı. Fakat bu görüntüler bu iki model hakkında net bir bilgi vermemektedir. Yayınlan  bu video ise Moto C ve Moto C Plus moıdelleri ile ilgili tasarım anlamında daha net bilgiler takipçilerine vermektedir. Motorola’nın çıkaracağı bu iki model ile ilgili ikinci bir başlık aömak istersek oda bütçelere en uygun telefon modelleri olacaktır. Birazdan yazımız sonunda yayınlayacağımız videoda yer alan telefon modelleri düşük bütçeli gelir sdahiplerine yönelik olarka satışa sunulacağı internette gezinmektedir. Şunu belirtelim bu videoda yer alan görüntüler bu telefon modelleri ile ilgili en son tasarımlardır diyemeyiz. Çünkü telefon modelleri çıkana kadar değişikliğe uğrama imkanı muhtemeldir. Bu iki telefon modelinin en son kesin tasarım görüntülerini ise telefon modellerinin tanıtımının yapıldığı sıra göreceğiz. Bu bilgiyide paylaştıktan sonra bu iki modelin görüntüsünü merak eden takipçilerimiz aşağıdaki videoyu izeleyebilirler.

YouTube video


Motorola Moto Z Play telefonda artık Android 7.0 kullanıyor

Motorola Moto Z Play telefonda artık Android 7.0 kullanıyor

Motorola Android 6.0 Güncellemesini Alacak

Motorola Android 6.0 Güncellemesini Alacak
Son Güncelleme: 20.04.2017 15:48