Twitter Açılmıyor Giriş Sorunu Net Neutrality Engelleme

media 2950

Son güncelleme 4 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Twitter sitesine cep telefonundan ve bilgisayardan girilemiyor bu web sayfası kullanılamıyor hatası uyarısı geliyor.Twitter yasaklandı mı neden açılmıyor sorun nedir

Twitter sitesine bugün meydana gelen patlamadan dolayı erişime engellendi. Şuan için Twitter sitesi cep telefonu mobil ve internet sağlayıcıları giriş yapılamamaktadır. Twitter’a şuan için VPN programı ve hizmetleri ile giriş yapılabilmektedir. 

teknik destek

Ankara tren garına giden köprü altında bombalı saldırı sonucu şuan için belirlenen 86 vatandaşın vefat ettiği 186 kişininde yaralandığı haberinin Twitter’da yayınlanmaması gereken içerikler nedeniyle Twitter. com sitesine erişim engellendi.

Twitter erişim engeli Net Neutrality denilen yöntemle kısıtlanmıştır. Net Neutrality nedir diyenler için Twitter sitesine giriş sayısını azaltmak için uygulanan kota. Örnek Twitter sitesine aynı anda bir adresten 500 kişi bağlanırken bu sayıyı kısarak ya erişim yapılamıyor yada çok ama çok yavaş açılmasına neden oluyor. Bir nevi kasma yöntemi.

Twitter yasağı ile ilgili henüz bir mahkeme kararı bulunmamaktadır. TİB ve BTK’dan heniz bir açıklama gelmedi. Ölenlere Allah’tan rahmet dileriz.

Twitter Açılmıyor Giriş Sorunu 

Twitter sitesine cep telefonundan ve bilgisayardan girilemiyor

Son Güncelleme: 14.03.2017 03:07