Twitter hesap kapatma ölen kişinin

media 1066

Son güncelleme 1 ay by Teknoloji Haber

teknik destek

Ölen kardeşimin hesabını kapatmak istiyorum veya ölen oğlumun kızımın Twitter hesabını kapatma istiyorum ne yapmam gerekiyor diyen acılı ailelere hesap kapatma formu.

Ölen birinin ailesi tarafından Twitter hesabını kapatma için Twitter’ a bildirim göndermesiyle ilgili hazırladığımız haberde sorularınıza elimizden geldiği kadarıyla yanıt vermeye çalışacağız. Bir yakınınız vefat etti ise Twitter’ a ileteceğiniz form yazımızda. 

teknik destek

Ölen birinin hesabı nasıl kapatılır? Twitter hesap kapatma talebi için bazı şartlar söz konusu. Ya birinci dereceden yakınınız veya yasal varisi olmanız gerekiyor. Bunun dışında vekaletname ile işlem yapılabilir. Bunun için Twitter sizden resmi belgeyi isteyecektir.

Hesap kapatma başvurusunu gönderdikten sonra iletişime yazdığınız mail adresine Twitter tarafından dönüş yapılacak. Sizden istedikleri evrakları ya açtıkları ayrı bir bölümden veya o an dönüş yaptıkları e-posta adresini açık tutarak yazışarak işlem yapacaklar.

Twitter hesap kapatma talebini gönderme

  • İşlem adresi help.twitter.com/forms/privacy
  • Vefat edenin tam adı
  • Vefat edenin Twitter hesap adı
  • Ek olarak istenen açıklama bölümü

Doldurulması gereken yerleri doldurup formu iletiniz. Öneri bir hafta bekleyin ve dönüş yapılmadı ise aynı işlemleri tekrar tekrar yapın.

Twitter hesap kapatmak için şikayet ile işlem yapmaya çalışanlar için uyarı olarak şikayet nedeni o hesapta yoksa şikayetiniz boşa olacaktır. İsteyen Twitter’ a hesabı üzerinden iletişime geçip yardım isteyebilir.

Twitter hesap kapatma ölen kişinin

Vefat eden yakınınız için Allahtan rahmet dileriz…

Son Güncelleme: 10.02.2019 18:24