Reklamları Twitter şikayet etme

media 1411

Son güncelleme 7 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Twitter hesaplarını şikayet etme ve reklamları şikayet etmek için iletişim forumları bulunmaktadır. Bazen olumsuz geri dönüş olsa da genelde olumlu yanıt alınmakta.

Twitter, genelde tartışma ve politika platformu olarak kullanılmakta. Nadirde olsa arada bir sıkıntılı reklamlara yer verebiliyor. Reklamın ilk anlarında olmasa da ilerleyen anlarında uygunsuz bir görüntü yer alabiliyor. 

teknik destek

Twitter şikayet etme adresleri olarak farklı formlar bulunmakta. Bir içeriği ya da reklamı şikayet etmek istiyorsanız o paylaşım üzerinden şikayette bulunabilirsiniz. Bunun dışında iletişim formları da bulunmakta.

Aşağıda önerdiğimiz şikayet formu ile yasal olmayan içerikleri, ürünleri, sahte markaları, küfürlü söylemleri, din ile ilgili olumsuz paylaşımları ve spamları iletebilirsiniz.

Twitter’ a şikayet etme

Twitter iletişim adresi help.twitter.com/forms/ads. Bu adresle sadece yukarıdaki durumlar için başvuru yapabilirsiniz. İlgili alanları tam doldurmadan başvuru yapmayınız. Twitter 4-5 güne geri dönüş yapmazsa tekrar başvuru yapınız.

Reklamları Twitter şikayet etme

Twitter müşteri hizmetleri ve destek hattı resmi olarak Türkiye’ de bulunmamakta. Özel danışmanlık hizmeti veren öneri numarasını arayabilirsiniz.


Twitter mavi rozet kimler alabiliyor?

Twitter mavi rozet kimler alabiliyor?