Torrent siteleri önerileri 2019

media 1375

Son güncelleme 4 hafta by Teknoloji Haber

teknik destek

Öneri torrent sitelerinde genelde şuna dikkat ettik. Çokça kullanılan ve duyulan siteler. Ama bunları kullanmak için torrent programa da ihtiyacınız var. Yorumlarınızı beklemekteyiz

2018 Yılı için öneri torrent listemizde genelde çok fazla tercih edilen ve bilinen bazı sitelere yer verdik. Sizlerde bu listeye ekleme yapmak isterseniz yorumlarınızı bekliyoruz.

teknik destek

Torrent, hızlı dosya indirme protokülüdür. Burada filmler, diziler, müzikler, oyunlar ve programlarla karşılaşabilirsiniz. Yasal ve yasal olmayan paylaşımlar yapılabilmekte.

Öneri sitelerden hızlıca birşey indirmek istiyorsanız bir torrent programı kullanmanız gerekmektedir. Bu programlara dikkat etmek gerekiyor. Bazıları ya da indirdiğiniz bazı şeylerden virüs çıkabiliyor.

Torrent siteleri önerileri 2018

Torrent 2018 listesi

  • The Pirate Bay, sık sık kapatma cezaları alan ve ağır bedeller ödeyen site hala ayakta durmaya çalışıyor. Bilinen en eski sitelerden biri.
  • RARBG, bu sitede eski sitelerden biri. Çokca indirme alanına sahip. 
  • iDope, daha çok diziler ve filmlerin yer aldığı bir torrent sitesi. Yeni bir site sayılır.
  • Limetorrents.cc sitesi çok fazla alana hitap etmekte. Oyun mu dersiniz film mi dersiniz programlar mı… 
  • Zamunda, Türkiye kullanıcı sayısı çok fazla olan bir site. Dünya sıralamasında üstlerde yer almasa da Türkiye’ de çok tercih edilen bir torrent.
  • YTS.AG, daha çok filmeler için tercih ediken ve yeni filmleri anında yayınlayan sitelerin başını çekiyor.

Torrent sitelerini Windows bilgisayarlar dışında Android telefonda ve iOS iPhone telefonda da kullanılabilir. Aynı zamanda torrent uygulaması da test edilebilir.  En iyi torrent siteleri ve en hızlı torrent siteleri haberimizin devamı gelecektir.


Güncel Torrent Tracker Listesi

Güncel Torrent Tracker Listesi
Son Güncelleme: 31.12.2018 20:40