TikTok para çekemiyorum nasıl çekilir

media 89

Son güncelleme 6 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

TikTok hesabıma para yatmıyor çekemiyorum şeklinde yardım almak isteyenlerle karşılaşıyoruz. Bunun için beklenmeli veya kontrol edilecek alanlara bakılmalı.

TikTok para çekemiyorum, çoğunlukla doğrulanmamış hesaplarda ve ekli hesaptan kaynaklı durumlarda sorun çıkarabiliyor. Tabi gerekli adımlar doğru şekilde yapılmışsa. Yine de aşağıdakilere bir göz atınız.

teknik destek

Tiktok, son yıllarda özellikle gençler arasında popülerliği artan, kullanıcıların çok çeşitli eğlenceli efekt arasından bazılarını kullanarak çektikleri videoların arkasına ses ve müzik ekleyerek arkadaş ve takipçileriyle paylaşabildikleri bir sosyal medya platformu. Uygulamanın canlı kısmında ise 16 yaşından büyük kullanıcılar canlı yayın açabiliyorken yayını izleyen kullanıcılardan 18 yaş ve üstü olanlar para karşılığı alınan hediyeleri yollayabiliyorlar. Bu özellik sayesinde kullanıcılar hem yayın açıp eğlenebilirken hem de para kazanabiliyor. Peki para çekme işleminde sorun varsa nasıl düzelteceğiz?

Tüm adımları doğru takip ettiğinizden emin olun

TikTok para çekme nasıl yapılacak diye soruyorsanız, para çekememenizdeki sorun, uygulamanın para çekme gerekliliklerini yerine getirmemenizden kaynaklı olabilir, o yüzden önce bu adımlara değineceğiz. Para çekebilmek için önce uygulamanın ayarlar kısmına giriyor, oradan sırasıyla bakiye ve hediyeler seçeneklerine tıklıyoruz. Hediyeler seçeneğine girdiğinizde kazandığınız para gözükecektir.

Alttaki para çek kısmının aktif olmamasının sebebi bu noktadan ilerleyebilmeniz için hesabınızda 1 dolar bakiye olması gerektiğindendir. Eğer hesabınızda 1 dolar varsa aşağıda aktif olan para çek kısmına tıklayıp ilerleyebilirsiniz. Bu butona bastıktan sonra uygulama sizden bir banka hesabı tanımlamanızı isteyecektir. Bu noktada girilen bilgiler ve hesap sahibinin ismi uyuşmazsa maalesef paranızı çekememektesiniz.

Banka hesabına bağla seçeneğine tıkladıktan sonra uygulamanın mail hesabınıza yolladığı kodu girmelisiniz. Bu aşamadan sonra banka hesap bilgilerinizi yukarıda da belirttiğimiz gibi kendi isminizle girmeniz gerekmekte. Bu adımları takip ettikten sonra hesabınızda 30 dolar olduğu takdirde uygulama paranızı hesabınıza bir süre sonra yatıracaktır.

Bunlara rağmen TikTok para çekme neden gerçekleşmiyor?

Uygulama kaynaklı veya size bildirisi gelmediğini düşündüğünüz bir sorun olması durumunda uygulama sorumlularına mail veya destek hatlarından ulaşabilirsiniz. Size özel bir sorun olduysa bu en kısa sürede çözülüp paranız hesabınıza yatırılacaktır.

  • Dikkat edilmesi gereken yatması gereken zaman içerisinden beklenmesi gerekiyor. 
  • Bilgilerin doğruluğundan emin olun. Hem hesabınızın hem banka hesabının. Test için başka bir banka hesabınızı ekleyiniz.
  • Profilinizde bir şeylerin değiştirilip değiştirilmesine bakınız. Belki kısıtlama uygulanmış olabilir.
  • Şikayet veya ihlal nedenlerden dolayı yaptırımlar.
  • Başkalarında aynı durumda mıdır araştırınız.
  • Hesabınızı pro olana yükseltiniz.

Uygulamanın ayarlarına girdiğinizde sorun bildiriminde yer alan parayla alakalı seçenekle talebinizi gönderiniz.

TikTok para çekemiyorum nasıl çekilir

Son Güncelleme: 18.03.2021 20:36