TikTok keşfet engeli ne zaman kalkar kalkmıyor

media 165

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

TikTok keşfet engeli kaldırma için çok sayıda yazıyla karşılaşabilirsiniz. Çoğunda zamanla geçer veya bildirimde bulunulması önerilir. Teknoloji haber olarak bir önerimiz var.

TikTok keşfet engeli kaldırma için çok sayıda yardım talebi görüyoruz ve engel ne zaman kalkar sorusu için cevap arayanlara herhangi bir gün verilemeyeceğini belirtmek isteriz. Bazı sitelerde şu kadar gün ya da hafta sürer şeklinde bir cevap görebilirsiniz. Hatta itiraz ettiğinizde size şu zamanda dönebilirler diyenlerde oluyor. Burası zorunlu hizmet veren bir yer değil yoğunluk ve dikkate alınma gibi durumlara göre dönüş sağlanır.

teknik destek

Öncelikle keşfete neden düşmez buna bakmak gerekiyor. Bununda net bir cevabı yok topluluk ve uygulama kurallarının incelenmesine kadar gidebiliyor. Biz neden olacak şeylerden bazılarından söz edeceğiz.

  • Hileye yönelik işlemlere yönelmek.
  • Kullanıcılara rahatsız verici paylaşımlar veya yorumlarda bulunmak.
  • Seyrek video yayınlamaktan dolayı oterite düşüklüğü.
  • Herhangi bir nedenle ceza uygulanması ve sonrasında kalktığında bu imkandan yararlanılamaması.
  • Geçici bir durum olması ya da hesapla alakalı bir sıkıntının çıkması. Profil düzenleme kısmında bir şeyleri değiştirin veya ekleyiniz ve kayıt etmeye çalıştığınızda uyarı veriyorsa problem var demektir. Bu bazen cezayla alakalı durumlarda çıkabiliyor.
  • Beğeni ve paylaşımlara göre öncelik durumları söz konusu. 

Haksız yere şikayet gibi durumlarda sorun bildirimini ayarlar kısmından rapor et ile iletebilirsiniz. Üzerinden 4-5 gün geçtiğinde çözüm sağlanmazsa veya dönüş yapılmazsa tekrar iletin. Talep açarken ek kısımda bir hata mesajı alınıyorsa bunun görüntüsünü eklemeniz için kullanılıyor.

Önemli bir önerimiz olacak ağdaki pro hesaba yükseltmeyle hesapla alakalı sıkıntılarda çözüm sunacağını düşünüyoruz. Bunun için Profil alanına geçiniz → 3 Noktalı yere dokunun → Hesabı yönet → Geçiş için ilgili seçeneğe dokununuz.

Yukarıdaki önerinin işe yarayacağını düşünüyoruz. Tabi yaptırım uygulanmış hesaplarda işe yaramayacaktır. Sonrasında istediğiniz zaman kişisel hesaba dönebilirsiniz.

TikTok keşfet engeli ne zaman kalkar kalkmıyor

Son Güncelleme: 26.11.2020 16:02