TikTok banka hesabımı ekleyemiyorum

media 88

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

TikTok para çekmek için banka hesabımı ekleyemiyorum sıkıntısı yaşayanlarda klasik sorunlar göz önüne geliyor ve çözümde aynı yöntemlere bakılıyor.

TikTok sosyal medya uygulamasında internet fenomeni olan ve tiktok çeken birçok tiktoker bu tiktoklardan kazandıkları parayı nasıl çekeceklerini bilmemekte ve sıkça ”TikTok banka hesabımı ekleyemiyorum” şeklinde aramalarla bunu nasıl gerçekleştireceklerini araştırmaktadır. TikTok hesabınızdan para çekebilmek için ilk önce bir banka ya da kredi kartı hesabınızın olması gerekiyor. Aksi takdirde ne kadar para kazanırsanız kazanın bu parayı çekmeniz veya tiktok hesabınıza banka veya kredi kartı hesabı ekleyerek çekim yapmanız mümkün değildir. Banka veya kredi kartı hesabının sizin adınıza olması gerekmektedir.

teknik destek

TikTok banka hesabı eklenmiyor çözümü

Tiktoktan para çekmek istiyorsanız, dediğimiz gibi ilk önce size ait banka hesabı ya da kredi kartı hesabı açmanız gerekmektedir. Eğer önceden bir hesabınız mevcutsa bu banka veya kredi kartı hesabınızı TikTok hesabınıza ekleyebilirsiniz. Bunu yapmak için izlemeniz gereken birkaç önemli adım var. Bu adımlar şu şekilde; eğer var olan banka hesabınızı veya kredi kartı hesabınızı TikTok hesabınızla eşleştirmek istiyorsanız bunu “Ayarlar” sekmesinden kolayca halledebilirsiniz. Açılan ekranda karşınıza, “Para Çekme Yöntemi Ekle” yazan bir buton çıkacaktır. Bu sekmenin hemen altında ise, “Banka hesabını bağla” sekmesi bulunuyor eğer bu sekmeye basarsanız banka veya kredi kartı hesabınız tiktok hesabınızla eşleşmiş olacaktır. Güvenlik kuralları nedeniyle bunu yapabilmek için telefonunuza 4 haneli bir güvenlik kodu gönderilecektir. Bu kodu girdikten sonra captcha doğrulamasını da gerçekleştirerek hesabınızı kolayca ekleyebilirsiniz. Fakat bu işlemi gerçekleştirmek için bazı bilgiler gerekmektedir. Bu bilgiler şu şekilde;

  • BIC/SHIFT Kodu (Bu kod bankanızda mevcuttur, İnternet bankacılığı üzerinden ulaşmanız mümkündür.)
  • IBAN
  • Hak Sahibinin Adı ve Soyadı
  • E-posta adresiniz
  • Hak sahibinin adresi gerekmektedir.

Girdiğiniz tüm bilgiler doğruysa ve onaylandıysa artık para çekmeniz mümkündür. Eğer hala sorun yaşıyorsanız bu bilgilerinizi kontrol ederek yeniden deneyebilirsiniz veya Tiktok’a mail atarak hızlıca destek alabilirsiniz.

Yaşanacak olası problemlerde kontrol edilecek hususlar:

  • Profilde bir şeyleri değiştirmeye çalışınız ve kayıt ederken hata veriyorsa ceza almış veya bir problem olabilir. Destek talebinde bulunun.
  • Hesabınızda ekli olmayan yerleri doldurunuz. Ekli olmayan telefon numarası veya mail adresini ekleyin.
  • Kullanılan cihaz dışında başka cihazdan ve internet erişimini değiştirerek yapınız.
  • Başka bir banka hesabınızı ekleyiniz.

TikTok banka hesabımı ekleyemiyorum

Son Güncelleme: 22.03.2021 15:19