Tik Tok videoları izleyenler görünmüyor sorunu

media 875

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

TikTok videoları izleyenler görünmüyor veya videolar izlenmiyor gibi görünüyor ise bunun nedenini ve sizlere bazı önerilerimiz olacak. Video izleme sayısı görünmüyor!

Günümüzde her geçen gün yeni bir sosyal medya platformu aktif hale geliyor. Her gün farklı amaçlar ile yeni platformların kullanıcı sayıları oldukça artıyor. Çoğu kullanıcılar bu platformları eğlence amacı ile kullansa da farklı amaçlar ile kullananların sayıları epey fazla. Son zamanlarda bu uygulamalardan biri olan tik tokta birçok kullanıcıya ulaşmış durumda. Ayrıca her geçen gün kullanıcı sayısı artmakta. Bu platformda farklı sesler ile kendi videolarınızı birleştirip paylaşabiliyorsunuz.

teknik destek

İnstagram’da olduğu gibi keşfet bölümüne düşebiliyorsunuz. Ayrıca yüklediğiniz videolara isteğinize göre yorum alabilirsiniz ve farklı kullanıcıların videolarına da yorum yapabilirsiniz. Her platformda olduğu gibi bu platformda da beğeni butonu aktif. Beğendiğiniz videoları işaretleyebilirsiniz. Ancak son zamanlarda bazı kullanıcılar beğenen kişileri görememe gibi bir problem ile karşılaşabiliyorlar.

Tik Tok’ta videonun kaç kişi izlendiğini nasıl görebilirim?

Sizlerde böyle bir problem ile karşılaştıysanız gayet normal. Bu konuda uygulama yöneticilerinden henüz bir adım yok. Ancak video paylaşımı yaparken butonları isteğinize göre “herkes” olmasını sağlamanız yararınıza olacaktır. Bu şekilde videolarınızı herkesin görmesini sağlarsınız. Uygulama sorunları için tiktok müşteri hizmetleri haberine bakınız.

TikTok videolar izlenmiyor görünüyorsa

Yakın bir zamanda 5-10 kullanıcının bu şekilde bir sorunla karşılaştığına şahit olduk. Videolar hiç izlenmiyormuş gibi görünüyordu. Normalde video kimler izledi gibi bir özellik uygulamada bulunmuyor ama izlenme sayısı görünebiliyordu. 

  • Bir arkadaşınızın hesabından baktınız mı
  • Başka bir telefondan girip baktınız mı
  • Cihazın kapatılıp açılması veya TikTok oturum kapatılıp sonra tekrar oturum açıp deneyiniz
  • Hesap ayarlarında kimler görebilir ayarını kontrol etttiniz mi
  • Bazı videolarda sorun varsa videoda 3 noktadan girip gönder altında “İzin ayarları” sonra çıkan yerden video görünümünü seçebilirsiniz

Tik Tok videoları izleyenler görünmüyor


TikTok telefon numarası değiştirme kaldırma

TikTok telefon numarası değiştirme kaldırma
Son Güncelleme: 24.09.2019 00:19