Tik Tok hesap nasıl açılır resimli anlatım

media 317

Son güncelleme 4 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Tik Tok hesap açma işleminde sosyal medyanın kullanılması ve e-posta hesabıyla işlem yapılması için gerekli açıklamaları aşağıda bulacaksınız.

TikTok, video oluşturma ve paylaşma uygulamaları arasında oldukça popüler uygulamalardan biri. Kısa çok sayıda komik videoları her alanda paylaşılmakta. Tik Tok üye olma işlemi de son derece çok kolaydır. Yazımızda resimlerle kolay şekilde hesap oluşturulabilir.

teknik destek

Sosyal medya uygulaması olan Tik Tok son döneme damga vurmuş bir uygulamadır. Fotoğraf, video paylaşım ve mesajlaşma uygulaması olarak da bilinmektedir. En çok indirilen uygulamalar arasında yer almaktadır. Kısa videoların paylaşım yeri olarak şu anda birçok insanın gözdesidir.

Telefonda ve bilgisayarda kullanılabilir ve ücretsiz olarak yüklenebilir. Tik Tok üzerinde sesli görüşme ve mesajlaşma gibi seçenekler de bulundurmaktadır Aynı zamanda grup mesajlaşma, kulüp kurma, sticker gibi özellikleri de uygulamada mevcuttur. Birçok özelliği vardır ancak ana teması 15 saniyelik videoları paylaşarak bir topluluk oluşturmaktır. Kolay video yapma araçları ile beraber özel efektler ekleyebilirsiniz.

Tik Tok hesap açma 

Tik Tok uygulamasına üye olmak için Play Store veya Apple Store üzerinden uygulamanın indirilmesi gerekir. Uygulamayı indirdikten sonra ise aç butonuna tıklıyoruz. Daha fazlasını görmek istiyorsanız kaydırın yazısını gördüğünüz gibi kaydırın. Karşınıza üyelik bilgilerinizi eklemeniz gereken yer çıkacaktır.

İsteğe bağlı olarak Facebook, Twitter veya Instagram hesaplarından da üye olabilirsiniz. Bu hesaplarınız yoksa mail adresi veya telefon numarası ile de üye olabilirsiniz Üye olmak için ‘mail veya telefonla üye ol’ butonuna tıklamanız yeterlidir bu sayede ve doğrulama kodları alırsınız.

Mail ile kayıt olursanız, güvenlik kodu mail adresinize, telefon numaranızla işlem yaparsanız, onaylama kodu telefonunuza gelir. Gelen telefona SMS kodu girip, hemen doğrum tarihini de girmeniz yeterlidir. Bunu girdikten sonra Tik Tok üyesi sayılırsınız.

  • Aşağıdaki ekranla karşılaşmayanlar için en alta ben yazan bir simge olacak onla bu alana ulaşacaksınız.
  • Tik Tok hesap açılmıyor veya başka sorunlar varsa resimdeki ? dokunun ve gerekli seçeneklerle iletişime geçin.

Tik Tok hesap nasıl açılır resimli anlatım

Tik Tok hesap açma

  • Aşağıda neyle hesap oluşturmak istiyorsanız onu seçiniz. Google (Gmail) üzerinden veya sosyal hesaplardan örnek Facebook kullanılarak bağlanılabilir.

Tik Tok üyelik

Son Güncelleme: 17.06.2020 01:58