Kuveyt Türk tesisat no hatalı ne demek

media 793

Son güncelleme 4 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Vakıfbank, Garanti bankası veya Kuveyt Türk, Turknet otomatik talimat verirken "Tesisat no hatalı" şeklinde bir sorunla karşılaştınız mı? Abone no ne yazılması gerekiyor?

Tesisat no hatalı ne demek sizler için araştırıp gerekli çözümü haberimize ekledik. Daha doğrusu deneme yanılma yoluyla test ederek çözüme ulaştık. Bu sadece Kuveyt Türk’ e özel değil. İşbankası ya da QNB Finansbank kredi kartı ile otomatik fatura ödeme talimatı verirkenden karşılaşabilirsiniz. 

teknik destek

Tesisat no hatası, Kuveyt Türk’ ün hata mesajlarından oluşan bir uyarı metni olabilir. Başka bankalarda ise yanlış abone no veya yanlış abone numarası şeklinde uyarı gelebiliyor. Ama genelinde mantık aynı ve yanlış veya eksik bir numara girildiği anlaşılıyor. Biz burada yanlış abone numarasından dolayı bu uyarıyı görmedik, görme nedenimiz bankanın talimat kaydında bu numaraya yine eklemeniz gereken bir sayı olduğunu anladık.

Peki tesisat no nedir? Turknet sağlayıcısında abonelik numarası 7 haneden oluşuyor ama bankada başına 3 sıfır eklemeniz gerekiyor. Biz bunla daha önce başka bir abonelşk hizmetinde karşılaşmıştık. Ama 3 sıfırı deneyerek bulduk. Örnek 0001234567

Kuveyt Türk tesisat no hatalı ne demek

Başına sıfır koyduğumda yanlış abonenin faturasını öder miyim? Hayır başına sıfır koyulması bir nevi boş alana boş bir şey eklemek gibi bir durum ve başa eklenen 0′ in bir hükmü yok.

Son Güncelleme: 29.10.2019 16:21