Facebook Cep Telefon Numarası Ekleme Kaldırma

media 4143

Facebook telefon numarası nasıl eklenir silinir? Facebook hesabına eklenen cep telefonu numarasını kaldırma silme ve numara ekleme nereden yapılır?

teknik destek

Facebook Hesabına Cep Telefon Numarası Nasıl Eklenir ve Nasıl Kaldırılır

Facebook hesabıma telefon numaramı nasıl eklerim ya da eklediğim telefon numarasını nasıl kaldırırım silerim diyenler için resimli çözüm adımları aşağıda yer almaktadır.

teknik destek

Not: Facebook hesabınıza eklediğiniz cep telefonu numarasını kapatırsanız ya da erişim sağlanamazsa Facebook hesabınıza erişim sağlayamayabilirsiniz. Cep telefon numaranızı başka operatöre taşıdığınızda güvenlik gereği 72 saat cep telefonunuza Facebook tarafından gönderilen kısa mesaj ulaşmaz.

Hesaba kayıtlı numarayı kaldıramıyorum hata veriyor ya da kalktı gibi işlem yapıyor ama kalkmıyor diye cevap arayanlar aşağıda belirttiğimiz nedenleri dikkatli okuyun. Soruna numara eklenmiyor da dahil.

Facebook bunlara dikkat edebilir!

  • Hesap açtığınızda sadece telefon numarası yazıldıysa
  • Güvenlikte bir sorun oluşturacaksa
  • Hesapta şühpeli davranışlar algılasıyda
  • Hesap doğrulamayı bu numara sağlıyorsa

Farklı bir numara ekleyip (doğrulanıp) mevcutta olanı kaldırın ve e-posta ekleyip doğrulayıp deneyin.

Facebook Hesabına Cep Telefon Numarası Ekleme ve Silme Adımları

Facebook hesabınıza giriş yaptıktan sonra sağ üst taraftan aşağı ok işaretini tıklayıp Ayarlar kısmına giriş yapıp sol tarafta bulunan Mobil yazan kısmından numara ekleme ya da kaldırma işlemini yapabilirsiniz.

Facebook Telefon Numarası eklenmiyor

Facebook Cep Telefon Numarası Ekleme Kaldırma

Facebook telefon numarası ekleme kaldırma sorunlarında bize yazın. Cevap uzun sürdüyse yoğunluk veya gözden kaçmış olabilir. Birde bunu deneyin www.facebook.com/help/contact/255904741169641

Son Güncelleme: 28.04.2019 15:17