Facebook Neden Cep Telefonu Numaramı İstiyor 2019

media 2411

Son güncelleme 10 ay by Teknoloji Haber

teknik destek

facebook cep telefonu istiyor,facebook cep telefon numaramı istiyor neden? facebook telefon doğrulaması, neden telefon numarası isteniyor 2017,telefon numaramı vermeli miyim

Facebook güvenlik için telefon numaramı istiyor? Cep telefonunu vermek güvenli mi?Neden isteniyor? Telefon numaramı başkaları görecek mi ne yapmalıyım?

teknik destek

Facebook ilk cep telefon numaralarını istemeye başladığında ardından niyeti ortaya çıkmıştı. Alınan telefon numaraları reklam ve anketlerde kullanmak için yararlanacaktı. Bu konuda çok fazla tepki almasına rağmen her hangi bir açıklama yapmamıştı.

Facebook’ un geçerli açıklaması güvenlik gereği. Ama çok sayıda kişiye aynı uyarı gidiyorsa bunda bir ali cengiz oyunu olduğu anlaşılmaktadır.

Detaylar ve yardım almak için özel destek hattı arayabilirsiniz.

Evet Facebook cep telefonu numarasını şuan için güvenlik için isteyebiliyor. Yani örnek hesabınıza çok sayıda giriş denemesi yapılması, şifre sıfırlama yönteminin sık sık denenmesi, farklı ip adreslerinden giriş yapmaya çalışılması gibi şüpheli durumlarda, hesap çalınarak dolandırıcılık için kullanılması ve bunun dışında hesap sahibi giriş bilgilerini unuttuysa alternatif güvenlik yöntemi olarak belirlenmesi içinde kullanılabiliyor.

Şuan için rahatsız olmuyorsanız güvenliğiniz içinde telefon numaranızı verebilirsiniz. Takdir sizindir ama sosyal medya hesabım önemli değil diyenler için vermeye bilirler.

facebook cep telefonu istiyor,facebook cep telefonumu istiyor

Facebook güvenlik için telefon numaramı istiyor? Cep telefonunu vermek güvenli mi?Neden isteniyor? Telefon numaramı başkaları görecek mi ne yapmalıyım?

Son Güncelleme: 31.12.2018 20:59