Samsung tek elle çalıştırma

media 1594

Son güncelleme 6 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Samsung telefon modellerinde bulunan bir özelliği bu haberimizde sizlere anlatmaya çalışacağız. Tek elle çalıştırma adı verilen özelliği nasıl açabileceğinizi bu haberimizde bulabilirsiniz.

Samsung markası mobil sektörde adını en fazla duyduğumuz markadır. Özellikle mobil cihazlara merakı olan her kullanıcı bu markaya ait bir model bir şekilde kullanmıştır. Firma geliştirdiği modeller ve yazılımlar ile her zaman kullanıcıların beğenisini kazanmıştır. Amrial gemileri ile her zaman gündemdeki yerini koruyan şirket getiriği yenilikler ile de gündemde olabilmektedir. Bir nevi Apple firması ile beraber mobil sektörün logomotifi konumdadır. Aslına bakarsanız sadece Samsung’ta diyebiliriz. Çünkü bir iPhone akıllı telefonu ikiye ayırdığınızda içinden bir Samsung çıkacaktır. Artık Ekran olarakta Samsung tarafından geliştirilen OLED ekranlar iPhone telefonlarda kullanılmaktadır.

teknik destek

Tek elle çalıştırma nedir? Telefonu tek elle kolay yoldan kontrol etmeniz için ekran boyutu ve düzen ayarların yapılması.

Samsung telefonda tek elle çalıştırma

Bu haberimizde sizlerle Samsung telefonlarda kullanılabilen tel elle çalıştırma özelliğini nasıl aktif edebileceğinizi yazılı ve görsel olarak paylaşacağız. Bu işlemi aslına bakarsanız telefonlarda aktif etmek çok kolaydır. aşağıda sizlerle paylaşacağımız adımları sırasıyla takip ettiğinizde bu özellik telefonunuzda kullanılabilir olacaktır. 

  • İlk yapmanız gereken ayarlar kısmına giriş yapmaktır. Bu işlemi uygulamalar bölümünden yapabildiğiniz gibi ayarıca üst kısımda yer alan bildirim erkanından da ulaşabilirsiniz. Aşağıdaki resimde bildirim ekranı görünmektedir. Bu ekranda yer alan çark simgesine tıkladığınızda ayarlar bölümüne giriş yapmış olacaksınız.

Samsung tek elle çalıştırma

  • Ayarlar bölümüne giriş yaptıktan sonra Cihaz sekmesine geliniz. Bu sekmede yer alan Ekran ve duvar kağıdı kısmına giriş yapınız.

Samsung telefonda tek elle çalıştırma nedir

  • Bu bölüme giriş yaptıktan sonra ise karşınıza gelen bölümden Tek elle çalıştırma yazısına tıklayınız.

Galaxy telefonda tek elle çalıştırma

  • Bu bölüme giriş yaptıktan soran en üst kısımda yer alan Ekran boyutunu küçült yazısına tıklayarak aktif ediniz. Bu işlem sonucunda tek elle çalıştırma aktif olacaktır.

galaxy s6 s7 tek elle çalıştırma

Son Güncelleme: 07.11.2017 09:38