Samsung TV tarayıcı açılmıyor error exe 001 hatası

media 400

Son güncelleme 4 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Samsung Smart TV tarayıcı açılmıyor error exe 001 hatasıyla karşılaşan pek olmuyor diye düşünüyoruz. Bugüne kadar bir kişi browser sorunu için yardım istedi.

Samsung TV tarayıcı açılırken error exe 001 hatası çıkan televizyonlarda sorunun olası nedeni ve modele göre çözüm için yapılacak işlemler farklı olabilir. Öncelikle Android TV, Samsung’ un kendi işletim sistemi Tizen ve Webos gibi seçeneklerin olduğunu belirtelim. Alınan TV’ de mağaza çeşitliliği çok önemli bir faktör. Android dışında olanlarda çık kısıtlı imkanların olduğunu görüyoruz.

teknik destek

Smart TV, error exe 001 sorunu çoğu modelde görülebilir. Tabi bazen kod farklı olabiliyor ama mantık aynı diyebiliriz. Örnek Google Chrome tarayıcı açılmıyor veya açılışta hata veriyorsa öncelikle sıkıntı web browser kaynaklı mı yoksa TV’ nin yazılımında mı sorun var bunun analizi gerekiyor.

Televizyon tarayıcısı açılmıyor ise;

  1. Başka uygulamaları çalıştırdığınızda hata veriyor mu? Örnek YouTube veya sosyal uygulamalarda.
  2. TV yazılımı güncel mi?
  3. Tarayıcı uygulamasını güncel sürüm mü?
  4. Fiş çekilip bekletilip açılarak denedi mi?
  5. Başka bir veya daha fazla tarayıcı yüklenebiliyor mu?
  6. Tarayıcı önbelek ve verileri silindi veya kaldırılıp tekrardan yüklendi mi?
  7. USB kullanılıyorsa virüs etkeni söz konusu olabilir.

Bunlar incelenmeli ve duruma göre fabrika ayarına döndürülmesi, flash bellekle browser yükleme ve TV’ ye yazılım atmak gerekebilir.

Çoğu TV markasında bir veya bir kaç sorun görülebilir. Uygulamaların kendiliğinden kapanması, açılmaması, ses veya görüntü gelmeme gibi sorunlar. Malum akıllı cihaz grubuna giriyorsa illa ki sıkıntı çıkaracaktır. Ama önemli olan önemsiz bir sorun olması.

Samsung TV tarayıcı açılmıyor error exe 001 hatası

Son Güncelleme: 20.04.2020 03:45