Instagram artık çevrimdışı kullanma güncellemesi

media 35

Son güncelleme 3 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Sosyal medya araçlarından biri olan ve resim paylaşım uygulaması ınstagramı çevrimdışı kullanabilir miyiz? Evet instagram yaptığı yeni güncelleme ile bu mümkün.

Sosyal medya artık günümüz dünyasında en çok kullanılan araçlardan biridir. Sosyal medya araçlarında kişiler fikirlerini takipçileri ile paylaşmaktadırlar. Bundan dolayı sosyal medya ülkemizde ve dünyada neredeyse gündem belirler hale gelmiştir.

teknik destek

Sosyal medya araçları içerisinde yer alan ve bu dünyanın en önünde yer alan uygulamalarından biride ınstagram uygulamasıdır. Bu uygulamada kullanıcılar resimlerini paylaşmaktadırlar ayrıca ınstagram uygulamasının entegre edildiği diğer uygulamalarda resimlerini paylaşma imkanı uygulama vermektedir. Bu kadar yaygın olan ve dünyada ve ülkemizde kullanılan resim paylaşma uygulaması instagram yeni bir özellik ile karşımıza çıkmaktadır.

Instagram artık çevrimdışı yapılabilmektedir

Instagram artık çevrimdışı kullanma güncellemesi

Instagram uygulaması dünya üzerindeki gelişmekte olan ülkelerde yer alan kullanıcılarına iyi bir hizmet vermek ve o kullanıcılarının menuniyetini artırmak için çevrımdışı özelliğiniz aktifleştirdi. Peki bu çevrim dışı özellik kullanımı nedir ? İnternet kullanıcıları bu tabire çokda yabancı değillerdir. Çevrimdışı internte bağlantısı olmadan da bir uygulamanın veya yazılımın özelliklerinden bazılarını kullanmaktır. Instagramda bu özelliği ile artık bu ülkelerde bazı özelliklerini çevrim dışı kullanıma açtı.

Instagram uygulamasının şuan hali hazırda 600 milyon kullanıcısı olduğu tahmin edilmektedir. Bu kullanıcıların büyük bir bölümü şirketin kurulduğu ve ilk hizmete başladığı ABD ülkesinin dışında bulunmaktadır. Bundan dolayı instagram bu ülkelerde kendisini dahada cazip hale getirmek için çevrimdışı özelliğini aktif hale getirdi. Peki bu çevrimiçi özelliğinde hangi bilgilere erişim sağlayabileceğiz ? Instagram android uygulamasını kullanlar mesajlarına, beğenmelerine, kaydetme ve yorum özelliklerine ulaşabileceklerdir. Fakat instagram uygulamasının en çok beğenilen özelliklerinden biri olan instagram hikayeleri bölümü internet bağlantısı olmadan kullanılamamaktadır. Fakat gelecek dönemlerde şirketin bu özelliğide çevrimdışına dahil etmesi mümkün olabilir.


Instagram canlı yayın olmuyor Android iPhone

Instagram canlı yayın olmuyor Android iPhone

Telefondan Instagram kişi engelleme nasıl yapılır

Telefondan Instagram kişi engelleme nasıl yapılır

Instagram birden fazla hesap açma kullanma

Instagram birden fazla hesap açma kullanma
Son Güncelleme: 22.04.2017 12:18