Antivirus Protection Nasıl Kaldırılır

media 4960

Son güncelleme 10 ay by Teknoloji Haber

teknik destek

antivirus protection 2012 2013 nasıl kaldırılır nasıl silinir? Virüs silme adımları aşağıda yer almakta. Temizleme programlarına resmi sitelerinden ulaşabilirsiniz.

Antivirus Protection Nasıl Silinir

teknik destek

Aşağıdaki adımları kontrol edebilirsiniz bazı adımlarda sistem geri yüklemeye izin vermiyor yada her hangi bir işleme adımları uygulamanızsa rağmen sonuç’a ulaşamazsanız bilgisayarı açar açmaz f8 tuşuna sürekli hızlı hızlı basıp çekip çıkan seçenekler’de  komut sistemi ile güvenli mod’u seçip siyah ekran’a explorer.exe çıkan seçenekler’den sistem geri yükleme yada siyah ekrana msconfig yazarak enter orda sistem geri yükleme varsa seçiyoruz.

Sahte virüs programıdır kaldırmak için  f8 ile güvenli mod sonrasında sistem geri yükleme yapılabiliyordu şuan virüs üzerinde bu adımın önlemi alınarak kısıtlanmış aşağıdaki resimlerde başka bir yöntemle kurtarma işlemi yapılabiliyor. 

İlk önce internet bağlantısını kesiniz (modemi kapatabilirsiniz) bilgisayarınızı açar açmaz f8 tuşuna sürekli basıp çekip güvenli mod da Windows‘ u açınız. Malwarebytes Anti-Malware  Combofix indirip virüsü temizleyiniz.

Antivirus Protection virüsü

Son Güncelleme: 25.04.2017 02:51