Windows sürücü bulma programı ile yükleme

media 1280

Son güncelleme 10 ay by Teknoloji Haber

teknik destek

Windows 7, Windwos 8.1 ve Windows 10 ekran kartı, ses kartı, wifi kablosuz sürücü, Bluetooth, USB portlar, Chip ve ethernet kartların sürücülerini bulmak ve yüklemek için haberimizi inceleyiniz.

Windows 7, Windwos 8.1 ve Windows 10 bilgisayarda tanınmayan sürücü yani bilinmeyen aygıt uyarısı aldıysanız çözümü için donanım kimliğine bakıp aratarak bulabilirsiniz. Bazılarınında manuel olarak aratarak bulabilirsiniz. Bilgisayarda tanımlanmayan bir sürücü yada yüklenmemiş bir driver’i nasıl bulabiliriz bu yazımızda buna yer vereceğiz. Windows sürücü bulma programı var mı?

teknik destek

Bilgisayar simgesinin üstüne sağ tıklayıp özelliklere giriş yapıyoruz.çıkan seçenekte aygıt yöneticisini seçiyoruz. 

Windows sürücü bulma programı 

Aşağıda resimli olarak driverleri nasıl indireceğinizi gösterdik. Aynı adımları yaparak yüklenmeyen sürücüleri bulabilirsiniz.

Windows sürücü bulma programı ile yükleme

Windows 10 sürücü bulma programı

Windows driver bulma programı: Aygıt yöneticisinde çıkan tabloda örnek yüklenecek driver ya bilinmeyen aygıt yada sürücü özelliğinin ismi örnek video, ses gibi üzerine çift tıklıyoruz

Windows XP Windows 7 Windows 8 yüklü olmayan sürücü

Windows 8.1 sürücü bulma programı

Sürücüyü bulmak için ” Ayrıntılar ” dan ” Donanım kimlikleri ” ni seçiyoruz. Değer yazan yazının altında ilk çıkan değerlerin üzerindeyken ctrl + c (kopyalama) tuşlarını tıklayıp değerleri kopyalıyoruz

Windows 8.1 sürücü bulma programı

Devid.info sitesinde ana sayfa’da yer alan arama kutucuğuna donanım kimliğini yapıştırıp arıyoruz çıkan sonuçlardan biri tercihen ilk sürücünün sağ tarafında yer alan disketi tuşluyoruz. İndireceğimi driver sonu zip yada en yüksek Mb olanın üstüne tıklayıp indiriyoruz.

Windows 10 sürücü bulma programları

Windows 10 sürücü bulma

sürücü bulma programı
Windows 10 ekran kartı sürücü bulma ve Windows 10 ses kartı sürücüsünü bulma! Bilgisayarın donanım sürücülerini bu yöntemle bulabilirsiniz. Tabi %100 çözüm değil. İsteyen kullanıcıların sürücü bulma programı deneyebilir. Bazı programlar %80 işe yaramakta. 

Son Güncelleme: 12.06.2018 22:20