Instagram hikayeler soru sorma özelliği

media 1238

Son güncelleme 4 hafta by Teknoloji Haber

teknik destek

Instagram uygulamasına yeni bir özellik eklendi. Yeniliğin adı soru sorma. Artık soracağınız soruları ister kişiye ister hikayelerde paylaşarak etkileşiminizi arttırabilirsiniz. Ya soru sorma çıkmıyorsa nerede?

Instagram, ülkemizde ve dünyada oldukça fazla sayıda bir kullanıcı kitlesine sahip bir sosyal medya uygulamasıdır. Bu dev sosyal medya ağı yılın belli dönemlerinde uygulamaya soktuğu farklı güncellemeleriyle de büyük beğeni toplamaktadır. Başlangıcından bu yan oldukça farklı bir görünüme ve özelliklere sahip olan Instagram her geçen gün gelişen yeni ve ilgi çekici uygulamaları sayesinde daha da geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşmaktadır.

teknik destek

Instagram’ın son hamlesi olan soru sorma özelliği de piyasaya çıktığı ilk günden itibaren popülerlik kazanmıştır.

Instagram hikayeler soru sorma 

Anket sorularında yeni bir uygulama: Instagram son dönemlerde ağırlık vermiş olduğu anket ve soru sorma özelliklerine bir yenisini daha ekleyerek takipçi listenizde bulunan kişilerin size soru sormalarını sağlayacak bir yenilik getirmiştir. Bu sosyal mecra alanında bulunan insanlar Instagram’ın hikaye paylaşma özelliği sayesinde soru sorma şablonunu kullanarak kendilerine sorular sorulmasını sağlayabilir ya da takip ettikleri hesaplara sorular yöneltebilir.

Sorulan soruları paylaşabilme özelliği

Bu yeni uygulama hakkında en çok merak edilen konulardan birisi de sorulan soruların diğer takipçiler tarafından görülebilir olup olmama durumudur. Bu anlamda soru yöneltilen kişi kendisine soru soran kişinin kim olduğunu görebilecektir. Yani anonim olarak soru sorma durumu söz konusu değildir. Hatta soru yöneltilen kişi dilerse beğendiği soruları ve kendi verdiği cevapları da hikayesinde yeniden paylaşabilir. Fakat soruyu yönelten kişinin kimliği paylaşılan hikayede belli edilmeyecektir.

Instagram soru sorma nasıl yapılır? Uygulamadan kameraya dokunun. Altta “Yazı” dokunun.

Instagram hikayeler soru sorma özelliğiInstagram hikayeler soru sorma 


Instagram sessize nasıl alınır

Instagram sessize nasıl alınır

Instagram error 500 "5xx server error" hatası 2019

Instagram error 500 "5xx server error" hatası 2019

Instagram hikayeleri açamıyorum 2019

Instagram hikayeleri açamıyorum 2019

instagram destek hattı çağrı merkezi

instagram destek hattı çağrı merkezi
Son Güncelleme: 24.07.2018 18:23