Sony müşteri hizmetleri servis telefon numarası

media 2589

Son güncelleme 8 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

Sony müşteri hizmetleri teknik servis telefon numarası ve e-posta adresi haber içerisinde yer alıyor. Yardım formuyla şikayetleri iletmede de kullanılmakta. Cihaz sorgulama…

Sony cihaz garanti sorgulama ve teknik serviste arızalı cihazınızın onarım durumunu öğrenmek için iletişim numarası 0 212 473 77 77 Pazartesi – Cuma : 09:00 – 18:00 Cumartesi : 10:00 – 18:00. Verdiğimiz numaraya ulaşamazsanız destek hizmetlerini arayabilirsiniz. Özel destek hizmetlerini aramak ücretlidir. Ücretlendirme aradığınızda ücretlendirmeden önce iletilecektir.

teknik destek

Sony müşteri hizmetleri telefon numarası teknik servis için e-posta ve iletişim bilgileri yukarıda yer almakta. Arızalı cihazınızın durumunu öğrenmek için cihaz sorgulama seçeneğini de kullanabilirsiniz. Yardım için aynı zamanda aşağıdaki şikayet talep formunu da doldurabilirsiniz. 

Sony müşteri hizmetleri teknik servis telefon numaraları
 

Sony, eskiden önemli telefon markalarından biriydi. Hele su geçirmez telefonları çok merak uyandırmıştır. Biz ilk su geçirmez telefon olarak Sony Xperia’ yı bilirdik. Bu özelliğinden dolayı uzun zaman popüler üreticilerden biri olmuştu. Ama zamanla gelişimin gerisinde kaldı ve hem tasarımda hem yenilikte rakiplerine yetişemedi. Sony yıllarda unutulan bu markanın Türkiye’ de az bir kullanıcısı bulunmakta.

Sony e-posta ve destek başvuru formu için support.sonymobile.com/tr/contactUs/

Yardıma ihtiyacınız varsa, soru sormak veya bizim için çok değerli olan fikirlerinizi iletmek istiyorsanız, lütfen aşağıdaki formu kullanarak bizimle iletişime geçin. Size kendi dilinizde yanıt vermek için elimizden geleni yapsak da bazen hızlı yanıt verebilmemiz için yanıtlar İngilizce olabilir.

Sony Müşteri Hizmetleri Teknik Servis Telefon Numarası

Son Güncelleme: 03.09.2019 07:36