WhatsApp son görülme açık ama görünmüyor

media 296

Son güncelleme 4 yıl by Teknoloji Haber

teknik destek

WhatsApp son görülmem açık ama görünmüyor için çözüm olacak maddeleri inceleyerek bir yol çıkarabilirsiniz. Son satırdaki işlemleri denemeyi unutmayınız.

WhatsApp son görülme açık ama görünmüyor problemi çoğunlukla cihazla veya sık sık değiştirmeyle alakalı hesap sorunu diyebiliriz. Yazımızda olası neler yapılabilir buna bakacağız.

teknik destek

Son görülme açık ama neden görülmüyor durumunda aklımıza gelenler ve gelen yorumlara göre bir yol çizmeye çalıştık. Burada esas olan uygulamanın kendisinde bir sorun olup olmadığıdır. Yani çevrenizde çok sayıda kullanıcıyla görüşüp durumun netleştirilmesi gerekiyor. Bazen uygulamada yeni başlayan bir sorun bazılarında ayrı ayrı sorunlara neden olabiliyor. Birinin durumu görülmüyor, diğerinin son görülmesi veya farklı problemler.

İlk test edilecek hususları şuraya ekleyelim:

  1. Cihazın kapatılması ve internet bağlantısının farklı bir yerden yapılarak test edilmesi.
  2. Başka sıkıntılarda var mı diye analiz ediniz ve ona göre yol çizilecek.
  3. Birden çok kişiye bakmalarını söyleyiniz.
  4. Çevrenizdekilere sorduktan sonra ayarlardan bazı bölümleri değiştirneye çalışınız ve değiştirilmiyor hatası çıkıyor mu bakınız.

Gelelim neden görünmüyor meselesine:

  1. Çoğunlukla uygulamadaki bir problemin veya sunuculardaki arıza kaynaklı çıkan çok sayıda hata olabiliyor.
  2. Bazen uygulamaya yeni bir sürüm çıkarıyorlar ve bazı cihazlarda uyumsuzluk problemi çıkararak özelliklerin işlevselliğine zarar verebiliyor.
  3. Bir diğer nedenin ise kişinin sık sık bu ayarları değiştirmesiyle ortaya çıkan şüpheli algısının neden olduğu engelleme. Yani son yapılan neyse onda kalabiliyor ve bir süre değişmiyor.
  4. Telefonda kurulu 3. parti bir uygulamanın engelliyor olabilmesi.
  5. Telefonun tarih ayarının yanlış olması ve uygulamadaki erişim izin sorunu olabiliyor.
  6. Yapılan bir değişiklik nedeniyle askıda kalan işlemler.
  7. Bir ihtimal cihazınızla alakalı bir sıkıntı.

Yukarıdakilerle kendinize bir yol çiziniz ve gizlilik ayarlarında seçenekleri değiştirim duruma göre tekrar aynı hale getirmeniz. Son görülmeyi kapatın ve bir süre sonra tekrar açınız ve duruma göre başka bir cihazda doğrulama yapıp hesabınızı deneme yapılan cihazda test etmeniz. Duruma göre sıkıntılı olan cihazdan uygulama kaldırılır yeniden kurulur veya eski bir WhatsApp sürümü iş görebilir.

WhatsApp son görülme açık ama görünmüyor

WhatsApp son görülmem açık ama görünmüyor

Son Güncelleme: 08.07.2020 20:54