Skype müşteri hizmetleri iletişim numarası arayanlar

Skype musteri hizmetleri

Son güncelleme 4 gün by Teknoloji Haber

teknik destek

Skype müşteri hizmetleri iletişim numarası arayanlar, telefonla bildiğimiz kadarıyla destek hizmeti bulunmamakta. Pazarlama ve hukuki meseleler için bir birimi olabilir. Lakin kullanıcı sorunları için destek forumları ve bağlantıları yer alıyor.

Aşağıda bulunan başvuru adresleri ile skype temsilcilerinden destek alabilirsiniz. Çoğunlukla belli bir süre içerisinde dönüş yapılmamakta. Yoğunluklarına göre bildirimde bulunabilirler.

teknik destek

Skype e-posta ile iletişime adresi ve diğer kanallar

  1. [email protected] skype.net
  2. support.microsoft.com/tr/contactus 
  3. https://support.skype.com/tr/skype/all
  4. Sanal temsilci için https://go.skype.com/support.virtualagent
  5. Son olarak uygulama üzerinden talep gönderme

Telefondan Skype müşteri hizmetleri talebi

  • Uygulamada üst tarafta profil simgesine dokunun
  • “Ayarlar”
  • “Yardım geri bildirim”
  • Son olarak sorun bildirimi yazısı
  • Sorununun ne olduğunu düzgün bir şekilde yazın

Skype destek talep açma adresi için support.microsoft.com/skype/hostpage.aspx?language=en&locale=EN-US&oaspworkflow=start_1.0.0.0&needslogin=false&wfname=skype&ccsid=635451377640025932

Bazı sorunlar için bize yorum bırakarak yardım isteyebilirsiniz. Ama sorunun detaylarını yazarak talep ederseniz süreç uzamaz.

Skype, eskisi kadar olmasa da hale iletişim için önemli programlardan biri. Genelde iletişim sorunlarından ses gelmeme, ses gitmeme, görüntü gelmeme ve gitmeme gibi sorunlar görülmekte. 

Skype hesap sorunları

Tüm sorunlarınız yani sadece Skype için değil genel sorunlar içinde destek alabilirsiniz. Eğer mail hesabınız çalındı ise hesap çalındı başvurusu için e-posta sağlayıcısı ile iletişime geçiniz.

Yukarıdaki formla veya canlı destekle sorunu acilen iletiniz. Sonra geri dönüşü bekleyiniz. Yardım için ilgili mail veya belirteceğiniz e-postaya dönüş yapılabilir.

media 4114
Skype müşteri hizmetleri iletişim numarası arayanlar

Uygulamanın yardım sekmesinden işlem yapmak için gerekli görsel resmi yukarıya bıraktık. Aşağıya ise ayarlardan erişimde kullanılacak seçeneği gösterdik.

media 4112
Skype iletişim uygulaması üzerinden destek talebi

Olası uygulama problemlerinde ilk kontroller

Çoğu uygulamadaki aksaklıkların bir kısmı uygulamanın kendisinden kaynaklıdır. Diğer kısmı kullanıcıya bağlı durumlardır. İçeriğimizde şikayetinizle ilgili başvuru yapmak için ilgili kanalları gösterdik. Diğer işlemler için deneyeceğiniz adımlar aşağıda bulunuyor.

Her ne sebepten olursa olsun yaşanan sıkıntıların analizi için şunlara bakınız:

  • Telefonun kapatılıp açılması her zaman gereklidir. Uzun zaman yapmayanları oturumlarını çıkışa atmalarını da öneririz.
  • Varsa başka cihaz ve bilgisayarla denenmesi gerekiyor.
  • İnternet aksaklıkları ve engellemelerin analizi için vpn veya farklı bir ağla denenmesi gerekiyor.
  • WiFi kullananların modemlerini kapatıp açmaları gerekiyor.
  • Hesap kontrolü için bilgisayarınızdan hotmail sayfasına girip oturum açmaya çalışınız.
  • Çok sık işlem yapanlar ve deneyenler için bir kaç saat işlem yapmama önerimiz var. Baktınız durum aynı bir gün sonra kontrol ediniz. Şüpheli durumlarda veya geçici yaptırımlarda beklenmesi gerekebilir.
teknik destek