Vodafone 3210 Timwe Servisi Nedir Nasıl iptal Edilir

media 2411

Son güncelleme 10 ay by Teknoloji Haber

teknik destek

3210 Timwe servisi nedir nasıl abonelik iptal edilir üyelik kapatılır? Ücret iadesi şikayet adresi telefon numarası var mı? Cinsel içerik ücreti alınmış.

BTK kurulumuna kısa bir kayıt işleminden sonra şikayet ediniz. 3. Parti uygulamalar Avea, Vodafone ve Turkcell ile yapılan sadece yansıtılan ücretten alınan aracı hizmet ücreti bu tarz servisler operatörler aracılığı ile abonelik iptali yapılabiliyor. Ama ücret iadesi operatörler çok nadir yapıyor. Genelde ilgili servise yönlendiriliyor.

teknik destek

3210 Timwe servisi nasıl üyelik iptal edilir müşteri hizmetleri:  İptal için iptal yaz 3210 ‘a kısa SMS mesajı attıktan sonra onay mesajı geldiğinde üyelik iptal edilmiş olacak.

3210 Timwe servisi için yapılan şikayetler: Timwe servisi adı altında toplamda 48 TL ücret yansıtıldığını gördüm. Bu servise abone olmak için nasıl bir karşılıklı sözleşme imzaladığımızı, abonelik ücretinin bana nasıl tebliğ edildiğini, bu tebliğe nasıl onay vererek aboneliğimi başlattığımı öğrenmek istiyorum. Hiçbir bilgilendirme, onay ve karşılıklı sözleşme olmadan müşterilerin bu şekilde servislere abone edilmesi ve fark edilene kadar kazanç sağlanması haksızlık. Bu konu ile ilgili açılan davalar sonuçlanana kadar faturayı ödemeyeceğim. Vodafone şirketini bu şekilde müşterilerinin kandırılmasına ortak olduğu için kınıyorum.

Vodafone’a mail attım. Kendileri bana bunun müdahale edemiyeceklerini ve bu hizmeti veren Firmayı aramamı istediler. Firmayı bana 15.09.2015 tarihinde cep telefonumdan sayfalarındaki onay kutucuğunu ya da düğmesini tıklayarak aboneleri olduğumu ve SMS gönderdiklerini söylediler. Benden ne kredi kartı bilgim, ne sesli onayım ne de imzam alındı. Sadece internette büyük olasılıkla otomatik açılan bir reklam sayfasına tıklamam aboneleri olmama, para kesmelerine yeterli olduğu söylendi.

Son Güncelleme: 12.03.2017 00:15